Hyalu B5 Ampullen, waarom ze gebruiken | Jessie de Mey, La Roche-Posay Dermo-expert

 

HYALU B5 AMPULLEN:
DE VOLUME BOOST
VOOR EEN STRALENDE HUID

Duration Default Icon 5 min leestijd

Niemand ontkomt eraan. Fijne lijntjes en rimpeltjes in het gezicht en de hals horen nu eenmaal bij het ouder worden. We kunnen de tijd niet stoppen, maar we kunnen wel een handje helpen om de tekenen van huidveroudering tegen te helpen gaan. La Roche-Posay ontwikkelde Hyalu B5 ampullen, verrijkt met hooggeconcentreerd hyaluronzuur voor een zichtbaar jongere uitstraling.

Wat zijn Hyalu B5 ampullen en wat zijn de voordelen? Hoe kan u deze intense 7-daagse kuur integreren in uw huidverzorgingsroutine? Al uw vragen over onze revolutionaire ampullen worden hier beantwoord.

Hoge concentratie werkzame stoffen

Een Hyalu B5 ampul is een echte boost voor uw huid. Dit kleine glazen flesje bevat een hoge concentratie aan actieve bestanddelen die goed zijn voor uw huid. De werkstoffen zijn per ampul exact gedoseerd voor dagelijks gebruik. De Hyalu B5 ampullen bieden soelaas wanneer u uw huid een extra boost wil geven tijdens een stressvolle periode en/of huidcrisis en uw huid er dof en vermoeid uitziet.

De samengestelde formule bevat geen parfum of alcohol, maar enkel de essentiële ingrediënten, waaronder:

  • 1,5%  hyaluronzuur in 3 verschillende gewichten, maakt tegelijk de huid voller, vult rimpeltjes op en hydrateert;
  • 5% panthenol, beter bekend als vitamine B5, helpt de huid herstellen en verzachten;
  • 0,2% koper een innovatief anti-aging ingrediënt, heeft beschermende en anti-oxidante eigenschappen en bevordert de natuurlijke huidvernieuwing.
De milde, maar geconcentreerde formule herstelt de huidbarrière na één uur, hydrateert de huid in 30 minuten en geeft de huid volume in slechts 4 uur tijd. Na een week is er zichtbaar resultaat. De huid heeft een natuurlijke glow en egalere teint, en rimpeltjes zijn zichtbaar verminderd.

 

In acht stappen de ampullen aanbrengen

Het is aangeraden om de ampullen te gebruiken als een 7-daagse intensieve kuur wanneer uw huid een boost nodig heeft. De vloeistof is eenvoudig aan te brengen op uw gezicht. Volg deze acht stappen voor een optimaal resultaat:

1. Hou de ampul recht en tik zachtjes tegen het bovenste gedeelte zodat de vloeistof naar beneden zakt.
2. Gebruik een zakdoek om de ampul met beide handen te breken.
3. Plaats de plastic applicator op de geopende ampul en verwijder de kop om deze later als dop te gebruiken.
4. Schud de ampul voorzichtig naar beneden. Druk op de zijkanten van de applicator om het product in de handpalm te brengen. Gebruik 1/2 ampul ’s ochtends en 1/2 ampul ‘s avonds.
5. Masseer de vloeistof zachtjes in op gezicht en nek gedurende 15 seconden.
6. Laat de vloeistof voor 30 seconden intrekken en sluit vervolgens de ampul zodat u de andere helft ’s avonds kan gebruiken.
7. Daarna kan u verdergaan met uw vertrouwde huidverzorgingsroutine: versterkende hydraterende crème, serums of boosters.
8. Gebruik na de 7-daagse kuur, dagelijks het Hyalu B5 serum voor een optimaal resultaat.

Bovendien zijn de Hyalu B5 ampullen duurzamer: 100% recycleerbaar glas en verpakking en herbruikbare applictor.

Vind uw dichtstbijzijnde apotheek om deze innovatieve kuur uit te testen.

Hyalu B5 Ampullen - Applicatie | La Roche-Posay

 

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Het Hyalu 5-assortiment biedt anti-verouderingsverzorging voor een gevoelige huid, met een combinatie van het dermatologische ingrediënt puur hyaluronzuur en vitamine B5.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.