Het HYALU B5-assortiment biedt corrigerende anti-agingverzorgingen voor een gevoelige huid, met een combinatie van de dermatologische bestanddelen puur hyaluronzuur (hydraterend & volumegevend) en vitamine B5 (helpt de de huid te herstellen). De twee hoofdingrediënten uit dit productassortiment, hyaluronzuur en vitamine B5, zorgen er samen voor dat fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en ze helpen de huidbarrière te herstellen. Ze verminderen een vermoeide uitstraling, zorgen voor meer volume en laten de huid weer stralen.
Fles Tube Antirimpels Corrigerend Hydraterend Geeft volume Herstellende huidverzorging Gladstrijkend Geeft volume Balsem Gel Serum Ogen Gezicht

GLADDER EN VOLLER EFFECT,
VOOR EEN GEVOELIGE HUID

HOOFDINGREDIËNTEN

Duo hyaluronzuren

Het anti-agingmolecuul hyaluronzuur wordt door dermatologen gebruikt voor esthetische behandelingen tegen rimpels en bij afgenomen volume van de huid.
La Roche-Posay gebruikt gefragmenteerd hyaluronzuur & hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht om de huid volume te geven.

VITAMINE B5 HERSTELLEND
 

Vitamine B5  staat bekend om haar kalmerende en herstellende werking op de huid. Het helpt de huidvernieuwing te stimuleren en de weerstand van de huid te vergroten.

HYALU B5 MET
KRACHTIGE HERSTELLENDE MOLECULEN

Kom te weten hoe je je gevoelige huid kunt versterken en er voller kunt laten uitzien.
Wil je jouw gevoelige huid meer volume geven? Wil je fijne lijntjes en rimpels verminderen? Een combinatie van dermocosmetisch actieve ingrediënten. Twee types puur hyaluronzuur voor een vollere en gehydrateerde huid met krachtige herstellende moleculen Vitamine B5 en madecassoside, speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid. Vermindert zichtbaar rimpels, geeft volume & hydrateert, herstelt  en kalmeert. Dermocosmetisch Hyalu B5 anti-aging Serum. Versterkt een gevoelige huid en zorgt voor meer volume.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.