Kalmeer en voed kwetsbare en gedehydrateerde handen en voeten met ons assortiment hand- en voetverzorgingsproducten, speciaal ontworpen om gevoelige huid te beschermen. De producten van La Roche-Posay zijn verrijkt met thermaal bronwater en glycerine, een superhydraterend ingrediënt dat een beschermend laagje op de huid creëert. Ze zijn getest op gevoelige huid om een hoge tolerantie en optimale resultaten te garanderen.
Volwassenen Alle leeftijden Kinderen Droogheid Intolerante huid Gevoelige huid Verfrist Hydraterend Herstellende huidverzorging Zuiverend Alle huidtypes Gedehydrateerde huid Droge huid Geïrriteerde beschadigde huid Zeer droge huid

LIPIKAR, DE FLUWEELZACHTE
HAND- EN VOETVERZORGING VOOR EEN DROGE HUID

CICAPLAST, HET ONMISBARE HANDVERZORGINGSPRODUCT
VOOR EEN ZEER DROGE, GEÏRRITEERD AANVOELENDE, KWETSBARE HUID.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

Veiligheidsnormen die verder gaan dan de internationale cosmetische voorschriften.

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, opdat optimale tolerantie en langdurige efficiëntie gegarandeerd zijn.