THERMAAL BRONWATER biedt een dagelijkse huidverzorging die van nature rijk is aan mineralen en oligo-elementen voor gevoelige huidtypes, zelfs de meest kwetsbare: baby's, kinderen, volwassenen, zwangere vrouwen.
Volwassenen Baby's Kinderen Pasgeborenen, zelfs vanaf de eerste levensdagen Toner en spray Beschermend Verfrissend Verzachtend Gevoelige huid

THERMAAL BRONWATER, UW DAGELIJKSE REFLEX
VOOR ALLE GEVOELIGE HUIDSOORTEN.

  • Een onmisbare dagelijkse verzorging voor zelfs de meest kwetsbare gevoelige huid: pasgeborenen, kinderen, volwassenen en...
    THERMAAL BRONWATER
    Bekijken

HOOFDINGREDIËNTEN
WAT ZIT ERIN

RIJK AAN SELENIUM

Selenium is een spoorelement dat essentieel is voor het biologisch evenwicht van de mens. Thermaal bronwater van La Roche-Posay Thermal bevat van nature veel selenium, waaraan het zijn onovertroffen eigenschappen te danken heeft
did you know

Wist
je dit?

Thermaal bronwater van La Roche-Posay heeft aantoonbare* prebiotische eigenschappen die de diversiteit van het microbioom bevorderen en de gezondheid van de huid verbeteren.

* Bron: Onderzoek gepubliceerd in het Journal of Drugs in Dermatology

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

ALLE PRODUCTEN
WORDEN GETEST OP ALLERGIEËN

Meer bekijken
Eén vereiste = nul allergische reacties
Als we één allergische reactie ontdekken, gaan we terug naar het lab voor herformulering

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: reactief, allergisch, gevoelig voor acne, eczeem gevoelige huid, beschadigde huid of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIG
BESCHERMENDE FORMULE

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest veilige verpakking met alleen de noodzakelijke conserveringsmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.