Het RETINOL-assortiment helpt sterke rimpels te vervagen en maakt de huidtextuur mooi gladder.. De formules bieden een optimale doeltreffendheid en tolerantie voor een gevoelige huid en combineren pure retinol met retinol die geleidelijk wordt afgegeven. Pure retinol wordt gezien als één van de meest doeltreffende actieve ingrediënten tegen  tekenen van veroudering door zonlicht (diepe rimpels en ouderdomsvlekken). Retinol die geleidelijk wordt afgegevengeeft daarnaast de verbeterende anti-aging werking een boost en respecteert daarbij het tolerantieniveau van een gevoelige huid.
Anti-aging Stevigheid Rimpels Anti-aging verzorging Oogverzorging Antivermoeidheid Antirimpels Verfrissend Gladstrijkend Rijpere huid Gevoelig

VERFIJNT DE TEXTUUR VAN DE HUID
EN VERMINDERT DIEPE RIMPELS


WAT ZIT ERIN

RETINOL

Het zuivert de huid en verzacht rimpels. Retinol die geleidelijk wordt afgegeven is een molecuul dat zuivere retinol inbrengt voor een effect dat rimpels vermindert. De geleidelijke afgifte van retinol zorgt ervoor dat de huid een voldoende corrigerende dosis ontvangt waarbij het tolerantieniveau van de huid wordt gerespecteerd.

ONZE BELOFTEN
OP GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.