Elke dag wordt je huid blootgesteld aan de ’ultraviolette straling van de zon en kan ze de nadelige effecten ervan ondergaan, zoals zonnebrand, huidveroudering en, nog belangrijker, huidkanker. Bij La Roche-Posay bieden we je een compleet assortiment breedspectrum ZONNEBESCHERMINGsproducten met zeer hoge bescherming tegen UV-A- en UV-B-stralen, met optimaal getolereerde formules die geschikt zijn voor alle leeftijden en huidtypes.
Volwassenen Baby's Kinderen Antilittekens Hoge dekking Hoge zonbescherming Hoge tolerantie Onzichtbaar Lichte textuur Hydraterend Herstellende huidverzorging Verfrissend Zandbestendig Egaliserend UV-bescherming Waterbestendig Droogheid Geïrriteerde huid Littekens Gevoelige huid Zonbescherming Gedehydrateerde huid Intolerante huid Geïrriteerde beschadigde huid Reactieve en allergische huid Gevoelig Blootgesteld aan de zon

ANTHELIOS, ONZE OPTIMALE ZONNEBESCHERMING
VOOR EEN GEVOELIGE KINDERHUID

ANTHELIOS XL, ZONNEBESCHERMING TEGEN LUCHTVERVUILING
VOOR EEN GEVOELIGE HUID

HOOFDINGREDIËNTEN
WAT ZIT ERIN

XL-PROTECT TECHNOLOGIE

BREED-SPECTRUM ZONNEBESCHERMINGSFILTER. Een krachtige combinatie van UV-filters en antioxidanten met breedspectrum UV-A- en UV-B-bescherming, waardoor de huid ook optimaal beschermd wordt tegen de schadelijke effecten van buitenaf, zoals infraroodstraling en luchtvervuiling.

NETLOCK-TECHNOLOGIE

VOOR EEN GELIJKMATIGE DEKKING, EEN NIET-VETTIGE FINISH EN EEN OPTIMALE BESCHERMING. Een revolutionair ingrediënt voor zonnebrandproducten. De polymeren houden de olie binnen de crème vast tussen microkristallen. Zo ontstaat er niet alleen een niet-vettige formuletextuur, maar ook een hoge concentratie aan microkristallen die op hun beurt een sterk beschermend netwerk vormen zodat de huid voorzien wordt van een egaal verdeeld laagje dat optimale bescherming biedt.

ANTHELIOS COMFORT LOTION SPF30, HOGE BESCHERMING EN INTENSE HYDRATATIE
VOOR DE DROGE HUID

ANTHELIOS XL WET SKIN GEL SPF50+,
INNOVATIEVE TECHNOLOGIE EN TEXTUUR

VOOR EEN GEVOELIGE, NATTE HUID

CICAPLAST BALSEM B5 SPF50, EEN BESCHERMENDE BALSEM
VOOR DE GEÏRRITEERD AANVOELENDE, KWETSBARE HUID MET NEIGING TOT ROODHEID

POSTHELIOS, HET AFTERSUNRITUEEL
VOOR EEN GEVOELIGE HUID

AUTOHELIOS, ZELFBRUINERS
VOOR EEN GEVOELIGE HUID

ONZE VEILIGHEIDS
VOORSCHRIFTEN

Veiligheidsnormen die verder gaan dan de internationale cosmetische voorschriften.

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor verder onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en toxicologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.