ANTHELIOS is een pionier op het gebied van ZONNEBESCHERMING. De zeer hoge breedspectrum bescherming is het resultaat van meer dan 25 jaar vooruitstrevend klinisch onderzoek naar ZONNEBESCHERMING en zongevoelige huid.
Volwassenen Baby's Kinderen Anti-aging Anti-droge huid Anti-prikkende ogen Anti-imperfecties Anti-irritatie Hoge zonbescherming Hoge tolerantie Onzichtbaar Lichte textuur Hydraterend Natuurlijk resultaat Herstellende huidverzorging Beschermend Verfrissend Zandbestendig Egaliserend UV-bescherming Waterbestendig 30 50 50 plus Lichaam Ogen Gezicht Lippen Nek en hals

ANTHELIOS,
JOUW OPTIMALE ZONNEBESCHERMING VOOR HET GEZICHT

VOOR EEN GEVOELIGE HUID

Ontdek de NIEUWE
Anthelios Onzichtbare Fluide SPF50+

Ontdek de ANTHELIOS ONZICHTBARE FLUIDE SPF 50+, onze nieuwste innovatie op het gebied van ZONNEBESCHERMING.
Nieuwe Anthelios Onzichtbare Fluide Spf 50+: schudden om te beschermen. De zonnebrandcrème voor het gezicht, aanbevolen door dermatologen, zeer hoge bescherming tegen UVA, zichtbaar onder uv-camera, onzichtbaar op de huid, zeer water-, zweet-, en zandbestendig Anthelios Onzichtbare Fluide SPF 50+

ANTHELIOS,
JOUW OPTIMALE ZONNEBESCHERMING VOOR HET LICHAAM

VOOR EEN GEVOELIGE HUID

ANTHELIOS, ZONNEBESCHERMING
VOOR DE HUID VAN JE KINDEREN

ANTHELIOS, ZONNEBESCHERMING
VOOR EEN ZEER GEVOELIGE, OVERGEVOELIGE EN ALLERGIEGEVOELIGE HUID

ANTHELIOS, DÉ AFTERSUN
VOOR EEN GEVOELIGE HUID

HOOFDINGREDIËNTEN
WAT ZIT ERIN

XL-PROTECT TECHNOLOGIE

BREEDSPECTRUM ZONNEBESCHERMINGSFILTER.
Een krachtige combinatie van UV-filters en antioxidanten die niet alleen helpt beschermen tegen breedspectrum UVA- en UVB-straling, maar ook tegen de effecten van andere huidagressoren zoals infraroodstraling en luchtvervuiling.

NETLOCK-TECHNOLOGIE

VOOR EEN GELIJKMATIGE DEKKING, NIET-VETTE FINISH EN LANGDURIGE WERKING.
Een revolutionair ingrediënt voor zonnebrandproducten. De polymeren houden de olie binnen de crème vast tussen microkristallen. Zo ontstaat niet alleen een niet-vette formule, maar de kristallen vormen samen gegroepeerd ook een sterk beschermend netwerk dat zorgt voor een homogene, langdurige beschermingslaag die op zijn plaats blijft.

ANTHELIOS, DÈ ZELFBRUININGSCRÈME
VOOR EEN GEVOELIGE HUID

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.