Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Nieuw
GEVOELIGE HUID
ZEER HOGE BESCHERMING. ULTRA RESISTENT. ONZICHTBAAR.
ANTHELIOS UVMUNE 400 GETINTE HYDRATERENDE CRÈME SPF50+ GEPARFUMEERD: Bevat MEXORYL 400, het meest effectieve UV-filter tegen de meest verraderlijke UV-stralen: BESCHERMING TEGEN ULTRALANGE UVA-STRALEN*. Breedspectrum bescherming (UVB + UVA + LANGE UVA-STRALEN). Getest op een gevoelige, reactieve en intolerante huid. Geschikt voor alle huidtypen, verschillende fototypen.

HOE AANBRENGEN:


Voor dagelijks gebruik en bij blootstelling aan de zon. Breng het zonnebrandmiddel aan kort voordat je in de zon gaat. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na transpireren of afdrogen.
Ultra resistent: water, zweet en zand. Hoge tolerantie. Word optimaal verdragen. Prikt niet in de ogen. Onzichtbaar. Niet vettig. Plakt niet. Geparfumeerd. Getint. Met thermaal bronwater van La Roche-Posay.
Voor een gevoelige of reactieve huid. Ook geschikt voor de zongevoelige huid. Kan ook rond de ogen worden aangebracht. Prikt niet in de ogen. Hypoallergeen. Anthelios is al meer dan 25 jaar een pionier op het vlak van baanbrekende innovaties: UVA-filters, breedspectrum bescherming, texturen en technologieën. Voor alle huidtypen en fototypen.
XL-PROTECT, een gepatenteerde filtertechnologie, biedt zeer hoge breedspectrum UVA/UVB-bescherming en helpt beschermen tegen schade veroorzaakt door vervuiling en infraroodstraling.

MEXORYL400; een nieuwe exclusieve UV-filter die beschermt tegen de meest verraderlijke UV-straling: ULTRALANGE UVA-STRALING TOT 400NM.

Met NETLOCK-TECHNOLOGIE voor ultieme bescherming, ultrahoge resistentie in een onzichtbare textuur.
Dermatologisch getest op een gevoelige en reactieve huid. Oftalmologisch getest op een gevoelige huid rond de ogen. Getest op mensen die contactlensen dragen. Hypoallergeen.

60.000 dermatologen over heel de wereld raden de zonnebeschermingsproducten van La Roche-Posay aan**

**Bron: Marktonderzoek in de dermocosmetische markt uitgevoerd door AplusA en andere partners tussen januari 2021 en juli 2021, bij dermatologen in 34 landen, wat 82% van het wereldwijde BBP vertegenwoordigt


12 Months
 • Tube
 • Ultieme bescherming
  Ultra bescherming tegen lange UVA-stralen*
  Ultra resistent
  Onzichtbaar
 • Volwassenen
 • Gezicht
  Hals
  Decolleté