LIPIKAR is de nummer 1 in Europa op het gebied van lichaamsverzorgings- en hygiëneproducten voor een gevoelige, zeer droge huid met neiging tot atopisch eczeem. Aanbevolen door dermatologen.
Volwassenen Baby's Kinderen Pasgeborenen, zelfs vanaf de eerste levensdagen Senioren Balsem Reiniger Hydraterende verzorging Behandeling Huid met neiging tot acne Huid met neiging tot atopie Gedehydrateerde huid Droge huid Huid met neiging tot eczeem Geïrriteerde beschadigde huid Reactieve en allergische huid Gevoelig Zeer droge huid Anti-droge huid Antischilfering Anti-irritatie Anti-jeukend gevoel Antirecidief Antikrabben Comfort Hydraterend Beschermend Herstellend Gladstrijkend

LIPIKAR, DÉ LICHAAMSVERZORGING
VOOR EEN HUID DIE GEVOELIG IS VOOR ECZEEM

LIPIKAR, DÉ LICHAAMSVERZORGING
VOOR EEN DROGE TOT ZEER DROGE HUID


WAT ZIT ERIN

NIACINAMIDE

Een kalmerend actief bestanddeel dat helpt bij de verlichting van een jeukend gevoel en het helpt de lipidenbarrière van de huid te beschermen. Geschikt voor een huid die gevoelig is voor eczeem.

AQUA POSAE FILIFORMIS

Een exclusief gepatenteerd ingrediënt dat werkt op de factoren die verantwoordelijk zijn voor een zeer droge huid en helpt om uitbraken van ernstige droogheid te verminderen.

LIPIKAR DAGELIJKSE REINIGING
VOOR EEN GEVOELIGE TOT DROGE HUID

did you know

Wist
je dit?

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.