Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Nieuw
TEGEN ONZUIVERHEDEN
DAGELIJKSE VERBETERENDE ZONBESCHERMING VOOR DE VETTE HUID
Onze nieuwe generatie zonnebrandproducten die zichtbare tekenen van huidveroudering door dagelijkse blootstelling aan de zon en onzuiverheden vermindert. Met een breedspectrum bescherming tegen de effecten van UV-straling + dermatologisch gekende actieve ingrediënten als salicylzuur, niacinamide en zink.

HOE AAN TE BRENGEN:

Dagelijks aanbrengen op een schone huid, aan het einde van uw huidverzorgingsroutine. Vermijd het gebied rond de ogen. Bij contact met de ogen direct en grondig spoelen.
Gelachtige crème. 12 uur lang mat effect. Niet vettig. Laat de huid ademen.
BESCHERMT
Dankzij de nieuwe CELLOX-B3 TECH TM met Mexoryl XL, ontwikkelt schadelijke effecten door UVB/UVA-stralen, infraroodstralen en luchtvervuiling te beperken. Een breedspectrum bescherming die de hechting van stofdeeltjes aan de huid beperkt en beschermt tegen oxidatieve stress veroorzaakt door vervuiling en infraroodstralen.

VERBETERD
Effectieve huidsverzorging met dermatologisch gekende ingrediënten [salicylzuur + niacinamide + zink + airliciumTM]

-29% ONZUIVERHEDEN VAN DE HUID

1. Klinische evaluatie - 40 vrijwilligers - 4 weken

-11% GLIMMENDE HUID 
2. Instrumentale test - 40 vrijwilligers - 4 weken

80% ZAG GEEN PUISTJES TERUGKEREN tot 3 maanden na gebruik
3. 80% van de proefpersonen merkte geen onzuiverheden op tot na drie maanden - klinische test- 4 weken aanbrengen + 3 3 maanden geen gebruik - 40 vrijwilligers.
Na vele jaren onderzoek heeft La Roche-Posay een diepgaande kennis opgebouwd van de impact van uv-stralen op de huid, vooral in combinatie met vervuiling en oxidatie. Het veroorzaakt onzichtbare en zichtbare schade zoals donkere vlekken, rimpels en minder elasticiteit.
Uiteindelijk hebben we een product ontwikkeld dat de huid beschermt, maar ook bestaande schade helpt te verbeteren. De resultaten zijn klinisch bewezen en de textuur gaat niet ten koste van de zintuiglijkheid.


12 Months
  • Pompje
  • Tegen onzuiverheden
    Niet vettig
    Matterend
  • Volwassenen
  • Gezicht

BEWEZEN EFFECT
KLINISCHE RESULTATEN

VERBETERT
Effect tegen onzuiverheden met dermatologisch gekende actieve ingrediënten: [Salicylzuur + Niacinamide + Zink] 
- 29% ONZUIVERHEDEN VAN DE HUID*
80% ZAG GEEN PUISTJES TERUGKEREN **
-11% GLIMMENDE HUID***
*Klinische test - 40 vrijwilligers - 4 weken
80% zag geen puistjes terugkeren tot 3 maanden na gebruik 3. 80% van de proefpersonen merkte geen onzuiverheden op tot na drie maanden - klinische test- 4 weken aanbrengen + 3 3 maanden geen gebruik - 40 vrijwilligers