EEN DAGELIJKSE VERZORGINGSROUTINE
VOOR MIJN GEZICHT

Vergeet niet om elke zone van je gezicht dagelijks te hydrateren en te voeden met specifieke producten die aan de behoeften van jouw huid voldoen. Gebruik een specifiek huidverzorgingsproduct voor de kwetsbare zone rond jouw ogen. Gebruik één keer per week een hydraterend masker op je gezicht, gedurende 30 minuten, om je huid minder trekkerig te maken en een stralende teint te geven. Je kunt je oogverzorgingsproduct in de koelkast bewaren voor een frisse manier om wallen te verminderen. Voor je lippen: voed en bescherm met een hydraterende balsem.

STANDPUNT
VAN DE EXPERT

Dagelijkse huidverzorging is essentieel om de huid te beschermen tegen de effecten van anti-kanker behandelingen. Het draagt bij aan een betere kwaliteit van leven tijdens een behandeling.

Pr Brigitte Dreno Head of the Dermato-Oncology Department, Director of the Cell and Gene Therapy Unit, Vice-Dean for Research at the Faculty of Medicine of Nantes.

VOED
JE HUID

Tijdens het ondergaan van kankerbehandelingen wordt je huid gevoeliger, en kan je huid na verloop van tijd dunner worden. Nu is het de tijd om jezelf te verwennen door te beginnen met een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Het is belangrijk dat je weet wat je huid nodig heeft, en dat je de huid goede bescherming en comfort biedt door crèmes, vochtinbrengende balsems en gezichtsverzorging te gebruiken die zijn afgestemd op een gevoelige en kwetsbare huid.

Omdat de huid van je gezicht dagelijks wordt blootgesteld aan UV-licht, vervuiling en allerlei agressieve invloeden van buitenaf, wordt jouw gezichtshuid sneller vuil dan de rest van je lichaam. Daarom is het belangrijk om je gezicht 's ochtends en 's avonds zorgvuldig te reinigen.

Om jouw huid tijdens de behandelingen te verzorgen, kan je jouw gezicht en jouw lichaam elke ochtend en avond rijkelijk insmeren met crème.

OCHTENDRITUEEL

REINIG JOUW HUID MET EEN ZACHTE HYPOALLERGENE REINIGER ZOALS TOLERIANE WASCRÈME

Meer bekijken
Eén voorwaarde = optimale tolerantie.
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar de laboratoria voor meer onderzoek

BEREID JOUW HUID VOOR MET DE VERZACHTENDE FORMULES MET THERMAAL BRONWATER

Meer bekijken
Wij kiezen voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke conserveermiddelen, om een optimale tolerantie en werkzaamheid na verloop van tijd te garanderen.

BRENG EEN HYDRATERENDE CRÈME AAN ZOALS TOLERIANE DERMALLERGO

Meer bekijken
Onze producten, die in samenwerking met dermatologen zijn ontwikkeld, bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten, in de juiste actieve dosis.

BRENG EEN ZONBESCHERMING AAN ZOALS ANTHELIOS ONZICHTBARE FLUIDE

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten is gecontroleerd op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

AVONDRITUEEL

REINIG JE GEZICHT

Meer bekijken
KIES LIEVER NIET VOOR MAKE-UPDOEKJES, MAAR GA VOOR MILDE REINIGINGSPRODUCTEN EN TONERS.

VOOR EEN MOMENT
VAN ONTSPANNING,
KAN JE JOUW HANDEN
EN VOETEN ZACHTJES
MASSEREN MET EEN PRODUCT

Meer bekijken

BRENG EEN VOCHTINBRENGENDE
CRÈME AAN

Meer bekijken

REVITALISEER JOUW OGEN
MET EEN MICRO-MASSAGE

Meer bekijken

EEN ROUTINE
VOOR MIJN HANDEN EN VOETEN

Jouw handen en voeten hebben speciale aandacht nodig. Omdat ze weinig talgklieren bevatten, zijn ze minder rijk aan beschermende vetstoffen. Ze hebben de neiging sneller uit te drogen, vooral onder invloed van veelvuldige externe agressoren (kou, wrijving door schoenen). De huid kan barsten en pijnlijk worden. Een aantal belangrijke handelingen zijn aan te raden als onderdeel van je dagelijkse routine.

ALS JOUW HANDEN EN VOETEN GEÏRRITEERD AANVOELEN,
KAN JE DE CICAPLAST BAUME B5 AANBRENGEN VOORDAT JE NAAR BED GAAT

Meer bekijken

VOOR EEN MOMENT VAN ONTSPANNING, KAN JE JOUW HANDEN EN VOETEN
ZACHTJES MASSEREN MET EEN PRODUCT

Meer bekijken

LAAT DE BALSEM IN DE HUID TREKKEN
TOT DEZE VOLLEDIG GEABSORBEERD IS.

Meer bekijken

ZORG ERVOOR DAT ER GEEN OVERTOLLIG
PRODUCT TUSSEN JOUW TENEN ACHTERBLIJFT.

Meer bekijken

PRODUCTEN DIE WE AANBEVELEN
VOOR DE VERZORGING VAN JOUW LICHAAM EN GEZICHT

ONZE TOEWIJDING
AAN JOU

SINDS 1975 IS HET DE MISSIE VAN LA ROCHE-POSAY OM MENSEN DIE LIJDEN AAN EEN GEVOELIGE OF VERZWAKTE HUID TE ONDERSTEUNEN OM HUN DAGELIJKS COMFORT EN LEVENSKWALITEIT TE VERBETEREN