IK VERBETER
MIJN LICHAAM EN HUID

Jouw kankerbehandelingen zijn eindelijk voorbij, en het is belangrijk om de komende weken en maanden goed voor jezelf te blijven zorgen.

Hoewel de moeilijkste periode van jouw kankerbehandeling achter de rug is, is het belangrijk om door te gaan met de goede huidverzorgingsroutine die je tijdens de behandeling hebt omarmd. Jouw huid zal in deze periode extra liefde en verzorging nodig hebben, omdat je misschien nog last hebt van gevoeligheid, droogheid of een geïrriteerd gevoel. Er zijn verschillende gebieden waarvoor extra voorzorgsmaatregelen nodig zijn, zoals blootstelling aan de zon.

Jij en jouw naasten hebben lang tegen kanker gestreden en je hebt misschien tijd nodig om jouw fysieke en emotionele kracht weer op te bouwen. Advies inwinnen bij anderen die met kanker leven, kan je een frisse kijk op je eigen situatie geven. Steungroepen voor kankerpatiënten kunnen je hierbij helpen. Het zijn veilige ruimtes waar je informatie kunt uitwisselen en kunt praten met anderen die in dezelfde situatie zitten als jij.

IK VERBIND ME
MET MEDE-KANKERPATIËNTEN

Nu is het tijd om steun te blijven zoeken bij anderen die met kanker hebben geleefd. Zoek bijvoorbeeld advies en informatie bij patiëntenorganisaties. De laatste jaren heeft het gesprek zich natuurlijk gedeeltelijk naar online verplaatst, waar mensen die tegen kanker hebben gevochten, hun ervaringen delen.

ONZE TOEWIJDING
AAN JOUSINDS 1975 IS HET DE MISSIE VAN LA ROCHE-POSAY OM MENSEN DIE LIJDEN AAN EEN GEVOELIGE OF VERZWAKTE HUID TE ONDERSTEUNEN OM HUN DAGELIJKS COMFORT EN LEVENSKWALITEIT TE VERBETEREN