CORRIGERENDE MAKE-UP

Duration Default Icon 2 min leestijd

Sommige huidfoutjes worden door vrouwen als een echte esthetische handicap gezien. Vandaag de dag kunnen dermatologen een oplossing aanreiken om die onvolkomenheden weg te werken: corrigerende make-up voor de teint.

Symptomen

Een toegenomen behoefte aan dekkende foundation met hoge tolerantie

Vrouwen kunnen op elke leeftijd geconfronteerd worden met blijvende huidonregelmatigheden of een tijdelijk gesensibiliseerde huid. Die onregelmatigheden kunnen van uiteenlopende aard zijn: van kleine foutjes zoals acnelittekens of donkere kringen onder de ogen, tot zwaarder ontsierende verschijnselen zoals angioom of vitiligo. In dergelijke ernstige gevallen dient een dermatoloog te worden geraadpleegd. Die zal de aandoening behandelen en een dekkende make-up met hoge tolerantie adviseren.

Oorzaken

Specifiek geval: na een esthetische ingreep

Nu medische esthetische ingrepen steeds couranter worden, hebben vrouwen nood aan veilige en efficiënte producten. Gedurende enkele dagen of enkele weken, afhankelijk van het soort ingreep, willen ze roodheid ten gevolge van laserbehandelingen of injecties met fillers doeltreffend kunnen camoufleren. Dekkende make-up blijft hiervoor de beste oplossing. Naast camoufleren, moet die ook beantwoorden aan criteria voor hoge tolerantie en mag hij de werking van de post-interventie verzorging niet belemmeren.

Behandelingen

Eenvoudige make-uptrucjes om het zelfvertrouwen te herstellen

De concentratie aan pigmenten ligt bij dekkende foundations meestal tussen de 25 en 30 %, wat heel wat hoger is dan bij een gewone foundation. Dit type make-up is dekkender en betrouwbaarder, waardoor alle huidfoutjes doeltreffend en langdurig kunnen worden weggewerkt. Bovendien zijn er diverse kleuren beschikbaar om allerlei soorten onvolkomenheden optimaal te camoufleren: bijvoorbeeld geel om blauwachtige onvolkomenheden (bijvoorbeeld kringen onder de ogen…) en groen om rode vlekken te neutraliseren. En dit zonder maskereffect: de formules van deze foundation bevatten daartoe specifieke gezuiverde pigmenten. Er zijn zowel vloeibare als compacte texturen, maar ze zijn altijd ultra-fijn, soepel en licht. Ze verstikken de huid niet, laten zich onberispelijk uitstrijken en zijn moduleerbaar om onvolkomenheden op een volkomen natuurlijke manier weg te werken.

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

TOLERIANE is een productlijn speciaal geformuleerd voor de behoeften van de gevoelige huid en de huid met neiging tot allergie: het hydrateert, kalmeert en beschermt.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.