WAAR MOET JE OP LETTEN
ALS JE MAKE-UP GEBRUIKT BIJ EEN PIGMENTAFWIJKING?

Een pigmentafwijking, of het nu hypopigmentatie of hyperpigmentatie is, kan erger worden als de huid geïrriteerd is. Wees dan ook erg voorzichtig als je je gezicht behandelt. Make-up moet voorzichtig worden verwijderd met een niet-irriterend product dat je met een wattenschijfje aanbrengt. De make-upproducten moeten een lichte textuur hebben, zodat ze gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn.

ZIJN ER MAKE-UPPRODUCTEN DIE
VOOR DEKKING ZORGEN, MAAR TEGELIJK EEN LICHTE TEXTUUR HEBBEN?

Ja: make-upproducten om imperfecties te corrigeren. Het zijn de zogenaamde 'corrigerende foundations'. Ze hebben meer pigment dan traditionele foundations en bieden daardoor meer dekking. De producten hebben een soepele textuur waardoor je ze eenvoudig kunt aanbrengen. Ze zijn bovendien gemaakt om op een beschadigde huid te gebruiken en vormen geen risico op allergie of irritatie.

HEB JE EEN SPECIFIEKE TECHNIEK
OM MAKE-UP OP DIE BESCHADIGDE ZONES AAN TE BRENGEN?

Het belangrijkste is dat u niet probeert om uw teint te egaliseren: het resultaat zou niet natuurlijk zijn. Ik gebruik twee twee tinten bij pigmentafwijkingen: een lichte en een donkere. Ik breng ze aan door met de kussentjes van mijn vingers in snelle bewegingen te deppen. Ik gebruik een lichte tint op de donkere huid en een donkere tint op de lichte huid.

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE
MOLECULE VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt oppervlakkig en diep om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende eigenschappen op klinische tekenen van veroudering is dit voor jou het perfecte antiverouderingsproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Je huid gaat er effectief jonger uitzien als je een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

REINIGING IS DE SLEUTEL
TOT ANTIVEROUDERING.

WAAR TRUE-ANSWER

Reiniging verwijdert niet enkel make-up maar alle onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg, zweet. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken waardoor de actieve bestanddelen van je huidverzorgingsproducten hun werk niet kunnen doen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid rond je ogen vertoont al snel sporen van zwakke bloeddoorstroming of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoedheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN JE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Verschillende omgevingsfactoren die de huid verouderen zijn afkomstig van onze eigenste energiebron die ons licht en leven schenkt: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is nog maar één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Nul allergische reacties
Als we een enkel geval ontdekken, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acné, met neiging tot atopie, beschadigd of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest veilige verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.