JE HEBT ECHT GEEN VUUR NODIG
OM JE HUID EEN MOOIE GLOED TE GEVEN

duration time 2 min leestijd

Je wenst je gevoelige huid te beschermen en te herstellen. Vergeet agressieve formules die de huid meer kwaad dan goed doen, kies voor producten die je huid respecteren.

Redermic R: Met pure retinol in combinatie met retinol met progressieve afgifte, is nu eindelijk voor zelfs de meest intolerante huid verkrijgbaar.

Redermic C: Met 5% vitamine C, gecombineerd met mannose en hyaluronzuur, voor een milde werking en optimale tolerantie.

DOELTREFFENDE
ACTIEVE INGREDIËNTEN

Wees even veeleisend als je huid

Er is geen enkele reden om neer te kijken op een gevoelige huid. Neem dus geen genoegen met 'een beetje'. Verwacht en eis het beste. Hou fier je hoofd omhoog en vraag de beste actieve werkstoffen tegen huidveroudering:

Retinol

Waarom? De voorloper van pure vitamine A, werkt oppervlakkig en diep om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen. Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende eigenschappen voor klinische tekenen van huidveroudering is dit voor jou het perfecte antihuidverouderingsproduct.

Vitamine C

  • Waarom? Het is een antioxidant, een procollageen en het versterkt de bloedvaten... Deze molecule is van vele markten thuis! Het werkt ook in op de microcirculatie, collageen en rimpels.
  • Het pluspunt? Wanneer vitamine C in contact komt met enzymen in de huid, blijft het zichzelf onafgebroken regenereren. Zo geniet je de hele dag lang van de anti-agingvoordelen.

EEN GLOBALE
WERKING

De tijd staat niet stil en je huid verandert mee.

Een corrigerende anti-agingwerking is uiteraard niet lokaal maar over je hele lichaam van toepassing. Rimpels, de huid die minder stevig wordt en een minder gelijkmatige teint... Het zijn allemaal verschijnselen die je anti-agingproduct moet aanpakken.

De winnende combinatie: Redermic R eenmaal per dag + Redermic C dagelijks als aanvullende dagverzorging.

Het resultaat: Vroegtijdige ouderdomsvlekken en roodheid lijken af te nemen, je teint oogt egaler en fijne lijntjes gladder. Diepe rimpels worden gecorrigeerd, de huid is zichtbaar steviger en de textuur beter (kleinere poriën, een fijner aspect).

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt oppervlakkig en diep om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende eigenschappen op klinische tekenen van veroudering is dit voor jou het perfecte antiverouderingsproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDERING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Je huid gaat er effectief jonger uitzien als je een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

REINIGING IS DE SLEUTEL
TOT ANTIHUIDVEROUDERING.

WAAR TRUE-ANSWER

Reiniging verwijdert niet enkel make-up maar alle onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg en transpiratie. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken waardoor de actieve bestanddelen van je huidverzorgingsproducten hun werk niet kunnen doen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid rond je ogen vertoont al snel sporen van zwakke bloeddoorstroming of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN JE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Verschillende omgevingsfactoren die de huid verouderen zijn afkomstig van onze eigen energiebron die ons licht en leven schenkt: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is nog maar één aspect van door de zon veroorzaakte huidveroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Producten uit het RETINOL-gamma dragen bij tot het verminderen van diepere rimpels en het gladder maken van de huidtextuur. Ze helpen ook de teint egaler te maken en ouderdomsvlekken te verminderen.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

ALLE PRODUCTEN ZIJN
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.