REINIGEN IS DE SLEUTEL
OM JE HUID IN TOPVORM TE HOUDEN

duration time 3 min leestijd

Een essentiële stap die je tweemaal per dag moet uitvoeren

Reinigen is niet enkel nodig als je make-up draagt. Het verwijdert ook onzuiverheden die zich hebben opgestapeld doorheen de dag (of 's nachts), zoals vuil, talg en zweet. Het is van essentieel belang, want huidverzorgingsproducten zijn het meest efficiënt op schone huid. Zonder deze cruciale stap zouden onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken waardoor de actieve ingrediënten van je huidverzorgingsproduct hun werk niet kunnen doen.


WAAR Reiniging verwijdert niet enkel make-up maar alle onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg of zweet. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Zonder deze cruciale stap zouden onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken, waardoor de actieve bestanddelen in je huidverzorgingsproduct hun werk niet kunnen doen.

JOUW REINIGINGSRITUEEL
IN DRIE STAPPEN

Reinig de huid in drie stappen

Er zijn geen miraculeuze oplossingen voor doeltreffende huidreiniging. Je moet er je tijd voor nemen.

  • Breng je fysiologische reinigingsmelk aan om make-up en onzuiverheden op te lossen.
  • Breng dan Thermaal Bronwater aan om resten te verwijderen.
  • Werk af met een verzachtende fysiologische lotion voor een zachte en egale huid.

Extra tip: verwarm je reiniger altijd tussen je vingers alvorens hem aan te brengen, want producten die te koud zijn kunnen de poriën sluiten, wat het reinigen minder efficiënt maakt.

EEN HEERLIJK SCHOONHEIDSMOMENT

Huidverzorging speciaal om de huid te stimuleren

Geniet eenmaal per week van een welverdiend schoonheidsmoment dat perfect aansluit bij de dagelijkse werking van SUBSTIANE Serum. Begin met een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen, de huid te verjongen, de microcirculatie te bevorderen en je huid weer te laten stralen zonder broze huid te beschadigen of te irriteren. Breng dan tweemaal per week een vochtinbrengend masker aan om het vochtniveau van je huid te verbeteren en je huid mooi en zacht te houden.

TIP 2

Scrubben, maar niet afstrippen

Gezichtsscrub bevat korrels die inwerken op de huid tijdens het wrijven. Om irritatie te voorkomen druk je best niet te hard. Maak kleine cirkelvormige massagebewegingen van beneden naar boven met speciale aandacht voor het midden van je gezicht. Reinig je huid op voorhand voor een optimaal resultaat. En omdat actieve ingrediënten makkelijker intrekken na het scrubben is dit het perfecte moment om je huid te hullen in een royale laag vochtinbrengend masker om het vochtgehalte op peil te brengen.

HET PLEZIER
VAN MAKE-UP

Geniet van een sublieme huid nu het volume en de elasticiteit van je huid weer hersteld is.

SUBSTIANE Serum levert zichtbare resultaten: de huid is steviger en voelt voller aan. Dag na dag wordt het ondersteuningsmechanisme versterkt. Je huid blijft stevig, helder en comfortabel... heerlijk als je make-up wilt dragen! Je huid is klaar voor de foundation van jouw keuze. Ben je op zoek naar een werkelijk mooi resultaat, respecteer dan een regel: soberheid. Breng slechts kleine beetjes aan voor een natuurlijke, frisse en stralende finish.

TIP 3

Wees tactvol

Kies een foundationcrème als je een droge huid hebt, een foundationmousse als je een gemengde of vette huid hebt. De kleur moet zo goed mogelijk overeenkomen met je huidskleur om scheidingslijnen te voorkomen. Na het aanbrengen van je gebruikelijke huidcrème:

  • neem een kleine hoeveelheid foundation en verdeel deze over je voorhoofd, rond je neus en op je kin;
  • wrijf de foundation zo veel als mogelijk uit van binnen naar buiten over je gezicht;
  • verbleek de foundation met een klein beetje teintverhelderend poeder dat je aanbrengt met een grote kwast.

SCHOONHEID ZIT
VANBINNEN

Voeding voor een goed gevoel

Wat de rest van je lichaam betreft heeft je voeding invloed op de kwaliteit van je huid. Kies voor anti-aging voedingsstoffen om ervoor te zorgen dat je huid gezond blijft en er jong blijft uitzien. Vitamine A, C en E (wortel, abrikoos, rode peper, guave, walnoten, enz.) stimuleren de productie van collageen, verbeteren de microcirculatie in de huid en beschermen cellen tegen oxidatie. Essentiële vetzuren (vette vis, plantaardige oliën) helpen om je huid soepel en elastisch te houden.

TIP 4

Drink ongeremd

Het is niet altijd eenvoudig om elke dag voldoende fruit en groenten te eten. Om dit makkelijker te maken zou je kunnen investeren in een blender. In vloeibare vorm zijn deze essentiële voedingsstoffen makkelijker op te nemen en ook in grotere hoeveelheden. Je kan zo veel recepten bedenken als je maar wilt, want er zijn oneindig veel mogelijkheden. Bovendien helpt een glas fruit- en groentesap bij elke maaltijd of tussendoortje om slank te blijven. Het is ook een heel goede bron voor vochtopname als je problemen hebt om voldoende te drinken doorheen de dag.

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
DIE GEVOELIGE HUID BIJSTAAT.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt oppervlakkig en diep om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende eigenschappen op klinische tekenen van veroudering is dit voor jou het perfecte antihuidverouderingsproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Je huid gaat er effectief jonger uitzien als je een evenwichtige voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

DE REINIGING IS ESSENTIEEL
IN JE ANTI-AGING RITUEEL.

WAAR TRUE-ANSWER

Reiniging verwijdert niet enkel make-up maar ook alle onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg, zweet. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken waardoor de actieve bestanddelen van je huidverzorgingsproducten hun werk niet kunnen doen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid rond je ogen vertoont al snel sporen van zwakke bloeddoorstroming of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoedheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN JE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Verschillende omgevingsfactoren die de huid verouderen zijn afkomstig van onze eigen energiebron die ons licht en leven schenkt: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is nog maar één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Het SUBSTIANE-assortiment is speciaal ontwikkeld voor rijpe en gevoelige huid. Het helpt de dichtheid en het volume van de huid te vergroten, waardoor de elasticiteit en volheid worden hersteld.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we een enkel geval ontdekken, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: met reactieve of allergische neigingen, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, beschadigd of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de veiligste verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.