WAAROM IS JE OOGCONTOUR
HET MEEST KWETSBAAR BIJ HET OUDER WORDEN?

Article Read Duration 2 min leestijd

De huid van het gezicht is zeer dun en wordt voortdurend op de proef gesteld. Hierdoor is ze snel aangetast door veroudering. De huid rond je ogen is de dunste en meest kwetsbare huid van je gezicht. Er zitten weinig talgklieren en collageen- en elastinevezels. De huid rond de ogen bevat 22 constant bewegende spieren omdat we per dag 10.000 keer met onze ogen knipperen. Daarom zien we rondom de ogen vaak de eerste tekenen van veroudering. Fijne en diepe rimpels en tekenen van vermoeidheid kunnen zo voortijdig verschijnen.

HOE KAN DE OOGCONTOUR
WORDEN VERZORGD?

De huid heeft nood aan doeltreffende en zachte verzorging om de tekenen van veroudering en vermoeidheid in deze gevoelige zone te bestrijden

De huid rond de oogcontour heeft nood aan doeltreffende en tolerante verzorging om aan de eisen van antihuidveroudering en gevoeligheid te voldoen. Je kunt je oogcontouren jong houden met een specifieke behandeling die rimpels op een zachte manier gladstrijkt en deze plek, die erg snel uitdroogt, voedt en hydrateert.

La Roche-Posay’s wonderformule

REDERMIC RETINOL Ogen, de retinol voor gevoelige ogen, gebruikt de antirimpel- en antihuidverouderingskracht van retinol zonder roodheid of irritatie. Deze nieuwe generatie verzorgingsproducten is gebaseerd op een unieke combinatie van pure retinol en retinol met langzame afgifte.

WAT VEROORZAAKT VERMOEIDHEID
ROND DE OGEN?

Tekenen van vermoeidheid rond de ogen zijn vaak te wijten aan een trage microcirculatie.

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid van de oogcontour vertoont al snel tekenen van een zwakke doorbloeding of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen of wallen. Hoe kwetsbaarder, droger en dunner de huid is, des te meer vertoont ze tekenen van vermoeidheid.

WAT IS DE LEEFTIJD OM EEN
VERZORGINGSPRODUCT VOOR DE OOGCONTOUREN TE GEBRUIKEN?

Huidverzorging voor de oogcontouren kan al vanaf 25 jaar

De oogcontouren worden vaak als eerste genoemd wanneer vrouwen zeggen dat ze zich zorgen maken over vroegtijdige tekenen van veroudering. Rimpels, dofheid en een vermoeide blik worden beschouwd als kenmerken van huidveroudering en zijn dus een reden tot bezorgdheid. De behandeling van de oogcontouren kan vrij vroeg beginnen, vanaf de leeftijd van 25 jaar.

Het ritueel van La Rochce-Posay

Breng REDERMIC RETINOL Ogen één keer per dag aan, in de ochtend. Breng een kleine hoeveelheid van de gel-crème aan op het benige deel van het bovenste jukbeen. Masseer zachtjes van de binnenkant naar de buitenkant van het oog totdat het product volledig is opgenomen. Bij een onaangenaam gevoel wacht je wat langer tussen de toepassingen totdat je huid gewend is aan de retinol.

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt oppervlakkig en diep om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende eigenschappen voor klinische tekenen van huidveroudering is dit voor jou het perfecte antihuidverouderingsproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDERING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Je huid gaat er effectief jonger uitzien als je een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

EEN GEREINIGDE HUID IS DE EERSTE STAP
IN JE ANTI-AGING HUIDVERZORGINGSROUTINE.

WAAR TRUE-ANSWER

Reinig het gezicht en verwijder zo make-up en andere onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg en transpiratie. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, dan kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken, met als gevolg dat de actieve bestanddelen van huidverzorgingsproducten niet optimaal kunnen inwerken.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid van de oogcontour vertoont al snel tekenen van een zwakke doorbloeding of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN DE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Een groot aantal van de omgevingsfactoren die huidveroudering 'triggeren', hangen samen met de energiebron die instaat voor licht en leven op aarde: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is slechts één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Producten uit het RETINOL gamma dragen bij tot het verminderen van diepere rimpels en het gladder maken van de huidtextuur. Ze helpen ook de teint egaler te maken en ouderdomsvlekken te verminderen.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we een enkel geval ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en toxicologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke ingrediënten, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.