GRONDIG REINIGEN
ELKE AVOND OPNIEUW

duration time 3 min leestijd

De belangrijkste factor om het meeste voordeel uit verzorgingsproducten te halen: een perfect zuivere huid

Zelfs als je geen make-up draagt, is het noodzakelijk om je gezicht elke avond grondig te reinigen. Door te reinigen verwijder je naast make-up ook onzuiverheden zoals vuil of vervuiling die zich in de loop van de dag op de huid ophopen. Je huid is gereinigd en gezuiverd en klaar om de gezichtsverzorgingsproducten optimaal te benutten. Elke avond reinigen is de eerste stap naar schoonheid. Het helpt je er frisser uit te zien als je 's morgens wakker wordt.

REFLEX 1

Reinigen zonder te wrijven

Een doeltreffende make-up-remover en een zachte toepassing vormen het perfecte duo om onzuiverheden en make-up rond de oogcontouren te verwijderen, zonder ze te beschadigen. Bovendien kan wrijven je huid beschadigen. Reinig op milde wijze door een wattenschijfje vochtig te maken met make-upremover voor gevoelige ogen. Druk het enkele seconden tegen je ooglid terwijl je je oog goed gesloten houdt. Maak lichte, cirkelvormige bewegingen met de klok mee. Maak vervolgens iets stevigere bewegingen van de bovenkant van het ooglid naar de punten van de wimpers. Behandel vervolgens de zone onder het oog, van de binnenste naar de buitenste ooghoek. Eindig met een wattenstaafje bevochtigd met reinigingsmiddel langs de wimperlijn. Herhaal dit zo vaak als nodig is. Het watje zou aan het einde helemaal schoon moeten zijn

AANBRENGEN VAN OOGCONTOUR-
VERZORGING

Specifieke verzorging om tekenen van veroudering en vermoeidheid tegen te gaan

De zone rond de ogen bestaat uit 22 spieren die voortdurend in beweging zijn. De huid rond de ogen is zeer dun om ze goed te kunnen laten bewegen. Bovendien wordt ze amper beschermd door een hydrolipidenfilm en bevat ze slechts enkele collageen- en elastinevezels. Deze huid krijgt vaak te maken met droogte en uitdroging. Ze is daardoor de eerste die vermoeidheid en tekenen van veroudering vertoont.

REFLEX 2

Breng je verzorgingsproduct aan met je vingertoppen

De huid in deze zone heeft geavanceerde activatoren nodig. REDERMIC RETINOL bevat retinol om rimpels en tekenen van veroudering doeltreffend te bestrijden, zelfs voor een gevoelige huid. Een heel klein beetje is genoeg.

Breng de crème aan op het benige deel van je oogcontouren en verdeel hem met lichte klopbewegingen van de binnenkant naar de buitenkant van je oog. Gebruik hiervoor je ringvinger omdat dit je zwakste vinger is en je zo voorkomt dat je te hard drukt.

GEDAAN
MET WALLEN

Kou helpt het beste tegen opgezwollen ogen

Extreme vermoeidheid of een zeer korte nacht kunnen je oogleden doen opzwellen. Kou is je beste vriend om wallen en een slapeloze nacht tegen te gaan. Kou activeert de bloedsomloop waardoor het de zwelling van de oogleden vermindert en de huid rond de ogen verstevigt.

REFLEX 3

Bewaar je verzorgingsproduct in de koelkast

De REDERMIC RETINOL-textuur geeft een heerlijk gevoel van frisheid bij het aanbrengen en zorgt voor een verkwikkend resultaat. Bewaar het verzorgingsproduct in je koelkast voor een intens verfrissend effect. Hier is nog een tip om te profiteren van de ontzwellende eigenschappen van kou: bevochtig twee wattenschijfjes met thermaal water van La Roche-Posay, leg ze in de diepvries totdat ze goed koud zijn en breng ze vervolgens een paar minuten op je oogleden aan. Spuit er regelmatig extra water op om ze nat te houden.

NEEM
EEN GEZONDE LEVENSSTIJL AAN

Je moet ook voor de binnenkant zorgen om je schoonheid te behouden

Een gezonde levensstijl is bepalend voor een goede huidkwaliteit. Je kan sprankelende oogcontouren creëren door tekenen van vermoeidheid tegen te gaan. De ogen zien er vermoeid uit als de microcirculatie van bloed en lymfe traag verloopt of de afvoer onvoldoende is. Je dient gezond te eten en 's nachts voldoende te rusten om deze problemen te bestrijden.

REFLEX 4

Eet gezond en kom tot rust!

Eet voedsel dat rijk is aan vezels en bioflavonoïden, plantaardige pigmenten met antioxiderende eigenschappen, om de microcirculatie te verbeteren. Ze komen veel voor in voedingsmiddelen als boekweit, soja, groene thee, appels, druiven, bosbessen en korenbloemen. Vitamine A is ook erg belangrijk voor de ogen. Het zit in tomaten, paprika's, spinazie, wortelen en abrikozen. Ten slotte is vermoeidheid één van de belangrijkste oorzaken van doffe ogen. Vergeet niet om elke nacht genoeg te slapen. Om stress te bestrijden, is er niets beter dan sport om te ontspannen.

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt oppervlakkig en diep om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende eigenschappen voor klinische tekenen van huidveroudering is dit voor jou het perfecte antihuidverouderingsproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDERING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Je huid gaat er effectief jonger uitzien als je een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

EEN GEREINIGDE HUID IS DE EERSTE STAP
IN JE ANTI-AGING HUIDVERZORGINGSROUTINE.

WAAR TRUE-ANSWER

Reinig het gezicht en verwijder zo make-up en andere onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg en transpiratie. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, dan kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken, met als gevolg dat de actieve bestanddelen van huidverzorgingsproducten niet optimaal kunnen inwerken.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid van de oogcontour vertoont al snel tekenen van een zwakke doorbloeding of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN DE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Een groot aantal van de omgevingsfactoren die huidveroudering 'triggeren', hangen samen met de energiebron die instaat voor licht en leven op aarde: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is slechts één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

 

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.

ALLE ARTIKELEN BEKIJKEN
OVER ANTI-AGING

placeholder SYMPTOMEN
MEER LEZEN
placeholder WAT ZIJN DE TEKENEN
VAN HUIDVEROUDERING?
MEER LEZEN
placeholder DE OORZAKEN
MEER LEZEN