PIGMENTATIEVLEKJES VERMINDEREN:
JA, MAAR NIET TEN KOSTE VAN ALLES

duration time 2 min leestijd

Vrouwen zijn vooral op zoek naar een doeltreffende werking tegen vlekjes en het verlies van een egale teint. Sommige depigmenterende oplossingen, of het nu gaat om dermatologische formules of gespecialiseerde farmaceutische producten, kunnen de huid echter verzwakken of kunnen leiden tot irritatie. Die gevolgen zorgen ervoor dat dergelijke producten minder worden gebruikt, vooral bij een gevoelige huid

REFLEX 1:
DOELTREFFENDHEID COMBINEREN MET TOLERANTIE

Voordat je een anti-vlekjesroutine gaat volgen, raden we je aan om een dermatoloog te raadplegen. Hij/Zij kan bepalen welke oplossing het meest geschikt is, rekening houdend met de gevoeligheid van de huid.

VERGEET
UV-BESCHERMING NIET

Blootstelling aan de zon is een belangrijke oorzaak van vlekjes

Lentigines zijn pigmentvlekjes die ontstaan als reactie op directe, langdurige blootstelling aan UV-stralen. Ze kunnen op elke leeftijd voorkomen. Orale anticonceptie en bepaalde medicijnen die de hormoonhuishouding veranderen, kunnen in combinatie met blootstelling aan de zon ook leiden tot het ontstaan van vlekjes. Hormonale activiteit kan ook leiden tot melasma, een vorm van onregelmatige pigmentatie waar sommige vrouwen tijdens en/of na hun zwangerschap last van hebben.

REFLEX 2:
BESCHERM JEZELF ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Het is belangrijk om het hele jaar door ZONNEBESCHERMING te gebruiken, zelfs op bewolkte dagen. Om de huid tegen UV-A- en UV-B-stralen te helpen beschermen, raden we je aan een huidverzorgingsproduct met ten minste SPF30 te gebruiken. Gebruik bij intensieve of langdurige blootstelling aan de zon een zeer hoge beschermingsfactor SPF 50+.

EEN STRALENDE TEINT

Scrub één keer per week

Je kunt een doffe teint en puistjes tegengaan met een schoonheidsbehandeling die je PIGMENTCLAR-routine compleet maakt. Gebruik een zachte scrub om dode huidcellen te verwijderen, de natuurlijke vernieuwing van de opperhuid te ondersteunen en de teint weer te doen stralen zonder de kwetsbaarste huidtypes te irriteren.

REFLEX 3:
SCRUBBEN ZONDER TE SCHUREN

De scrub bevat korreltjes die tijdens het wrijven inwerken op de huid. Druk echter niet te hard om irritatie te voorkomen. Maak kleine cirkelvormige bewegingen van onder naar boven op het gezicht, met bijzondere aandacht voor de T-zone. Voor een optimale doeltreffendheid reinig je de huid alvorens ze te scrubben.

DE MAKE-UP
REFLEX

Pigmentatievlekjes verbergen

Ongeduldige vrouwen die hun vlekjes en ongelijkmatige teint onmiddellijk willen laten verdwijnen, gebruiken best foundations die je in één stap een egale, stralende teint geven.

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE
MOLECULE VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt intens om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verbeterende eigenschappen voor klinische tekenen van huidveroudering is dit voor jou het perfecte antihuidverouderingsproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDERING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Je huid kan er effectief jonger uit gaan zien als je een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

REINIGING IS HET BELANGRIJKSTE
IN JE ANTI-AGING VERZORGINGSROUTINE.

WAAR TRUE-ANSWER

Reinig het gezicht en verwijder zo make-up en andere onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg en transpiratie. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, dan kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken, met als gevolg dat de actieve bestanddelen van huidverzorgingsproducten niet optimaal kunnen inwerken.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid van de oogcontour vertoont al snel tekenen van een zwakke doorbloeding of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN DE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Een groot aantal van de omgevingsfactoren die huidveroudering 'triggeren', hangen samen met de energiebron die instaat voor licht en leven op aarde: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is slechts één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Het PIGMENTCLAR-assortiment bestaat uit geavanceerde producten die helpen om donkere vlekjes te vervagen en de teint te egaliseren.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we een allergische reactie ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP EEN ZEER GEVOELIGE
HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke ingrediënten, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.