DE IMPACT VAN ONZE OMGEVING OP
DE HUIDEIGEN BESCHERMINGSMECHANISMEN DIE INSTAAN VOOR EEN JEUGDIGE UITSTRALING

duration time 1 min leestijd

De huid staat in constante wisselwerking met omgevingsfactoren. Het huideigen beschermingsmechanisme past zich dusdanig aan dat de functie ervan op de proef wordt gesteld: omgevingsfactoren hebben tot gevolg dat de activiteit van dieper gelegen huidcellen, die verantwoordelijk zijn voor het behoud van gezond en jeugdig weefsel, als het ware 'uitgeschakeld' worden. Het resultaat? De huid verliest aan elasticiteit en voelt minder stevig aan. De rimpels worden alsmaar zichtbaarder.

EEN VERHOOGDE WEERSTAND TEGEN SCHADELIJKE INVLOEDEN VAN BUITENAF
OM HET HUIDEIGEN ANTI-AGING VERMOGEN AAN TE WAKKEREN

Corrigerende huidbescherming of ''corrective protection'' wordt beschouwd als revolutionair op het gebied van anti-aging: het keerpunt. Het principe achter deze corrigerende technologie is eenvoudig: een allesomvattend, actief multi-schild dat de effecten van milieuveroudering neutraliseert en de huideigen energie vrijmaakt om een jeugdig gevoel en uiterlijk te behouden.

AAN DE BASIS VAN CORRIGERENDE BESCHERMING LIGT
EEN ACTIEF, ANTI-VERONTREINIGING MULTI-SCHILD

Want alleen het meest geavanceerde schild kan voldoende bescherming bieden tegen omgevingshuidveroudering.

  • Versterkte lange UV-A- en UV-B bescherming: om door de zon veroorzaakte ouderdomsvlekken tegen te gaan.
  • Anti-oxidant: om de zichtbaarheid van rimpels te verminderen dankzij het superpotente natuurlijke anti-oxidant Carnosine, dat het metabolisme van de fibroblasten, de collageenvormers van de huid, stimuleert.
  • Anti-vervuiling: een anti-adhesieve textuur om te voorkomen dat deeltjes zich aan de huid hechten en om de productie van vrije radicalen te voorkomen.

Actief beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf: de huid wordt niet langer overweldigd door externe omgevingsfactoren en de corrigerende werking wordt versterkt. Rimpels, ouderdomsvlekken, grauwheid en dofheid worden geleidelijk aan minder naarmate de huid vrijer is om haar energie te kanaliseren voor het in stand houden van gezond, jeugdig weefsel.

WAAR
OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt oppervlakkig en diep in op de huid om de teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende eigenschappen op klinische tekenen van veroudering is dit het perfecte antiverouderingsproduct voor u.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

ER IS GEEN VERBAND TUSSEN VOEDING
EN HUIDVEROUDERING.

ONWAAR WRONG-ANSWER

De huid gaat er effectief jonger uitzien als een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen gecombineerd wordt met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

EEN PROPER GEWASSEN HUID IS DE EERSTE STAP
IN DE ANTI-AGING HUIDVERZORGINGSROUTINE.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij gebruik van een gezichtsreiniger worden niet alleen restjes make-up verwijderd, maar wordt ook de huid ontdaan van alle onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, waaronder vuildeeltjes, talg en zweet. Huidverzorgingsproducten werken het doeltreffendst in op een proper gewassen huid. Als u deze cruciale stap overslaat, kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken, met als gevolg dat de actieve bestanddelen van huidverzorgingsproducten niet optimaal kunnen inwerken.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

TEKENEN VAN VERMOEIDHEID VORMEN ZICH
OP DE HUID BIJ DE OOGOMTREK.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen afnemen. De zeer dunne huid bij de oogomtrek vertoont al snel tekenen van een verzwakte doorbloeding of onvoldoende lymfedrainage. Met als gevolg dat de vermoeidheid zich gaat zetten op de huid in de vorm van donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VOORDELIG ALS NADELIG VOOR DE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Een groot aantal van de omgevingsfactoren die huidveroudering 'triggeren', hangen samen met de energiebron die instaat voor licht en leven op aarde: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is slechts één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en toxicologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP DE ZEER GEVOELIGE
HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acnE, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.