SYMPTOMEN

duration time 3 min leestijd

De oogcontouren, de eerste plaats waar tekenen van vermoeidheid en veroudering zichtbaar worden

De huid rond de ogen bedekt 22 spieren die voortdurend in beweging zijn. Elke dag knipperen we ongeveer 10.000 keer om ons hoornvlies vochtig te houden. Om dat mogelijk te maken, is de huid rond de ogen zeer dun. Er zitten weinig talgklieren en collageen- en elastinevezels. Doordat deze huid zo dun is, is ze bijzonder kwetsbaar en gevoelig.

Resultaat: het is de eerste plaats op het gezicht met zichtbare tekenen van vermoeidheid en veroudering: schaduwen, wallen, fijne en diepere rimpels.

BELANGRIJKE
CIJFERS

71% van de vrouwen tussen de 25 en 55 heeft rimpels rond de ogen.

*Bron: IPSOS 2007, Europe, 133 women, 25-55 wrinkles.

DE OPLOSSING VAN
LA ROCHE-POSAY

De ogen hebben, na het gezicht, het meeste baat bij het anti-huidverouderingspotentieel van REDERMIC RETINOL

 

Om de tekenen van huidveroudering en vermoeidheid tegen te gaan, ontwikkelde het Laboratorium van La Roche-Posay een innoverende formule die een exclusief retinolcomplex combineert met cafeïne.
 1. Het exclusieve retinolcomplex: pure retinol + langzaam vrijkomende retinol

  Het unieke proces van geleidelijke afgifte maakt het mogelijk om een ​​hoge verbeterende dosis retinol toe te dienen met respect voor het tolerantieniveau van de huid. De dosis in één keer toedienen kan het tolerantieniveau overweldigen en irritatie veroorzaken. Door het afgifteproces kan retinol zich geleidelijk door de opperhuid verspreiden, waardoor het tijd krijgt om zich aan te passen aan de ongewone kracht van de activator.

  Resultaat: Rimpels worden gladder gemaakt. De oogcontouren zijn strakker.
 2. Cafeïne: de anti-vermoeidheidsbooster

  Cafeïne staat bekend om zijn stimulerende en vitaliserende eigenschappen. Het is een kostbare stof voor de anti-vermoeidheidsverzorging van de oogcontouren. Het zorgt voor zichtbaar minder vermoeide oogcontouren.

  Resultaat: Schaduwen worden verminderd. De oogcontouren zijn egaler. 

BELANGRIJKE CIJFERS

72% van de vrouwen* klaagt over hun vermoeide blik en vermoeide ogen.

*Bron: IPSOS 2007, Europe, 133 women, 25-55

PRAKTISCH

Een geweldige textuur met vele voordelen

De lichte, vloeibare, smeltzachte textuur van REDERMIC RETINOL is speciaal ontwikkeld voor de uiterst kwetsbare huid rond de ogen. Het zit vol aangename verrassingen. Naast een heerlijk fris gevoel bij het aanbrengen, heeft de gelcrème een verstevigend effect zonder te trekken of uit te drogen. Zijn speciale kenmerk? De spitse punt voor een gerichte toepassing versterkt het geavanceerde technische aspect van dit doeltreffende product.

Voor optimale doeltreffendheid:

 • 's Morgens, als je haast hebt, dep je REDERMIC RETINOL lichtjes van de binnenkant naar de buitenkant van het oog;
 • in het weekend, wanneer je meer tijd hebt, druk je voor het aanbrengen op de wenkbrauwboog om de afvoer van giftstoffen en de verspreiding van activators te bevorderen.

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt intens om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verbeterende eigenschappen voor klinische tekenen van huidveroudering is dit voor jou het perfecte anti-huidverouderingsproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDERING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Je huid kan er effectief jonger uit gaan zien als je een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

EEN GEREINIGDE HUID IS DE EERSTE STAP
IN JE ANTI-AGING VERZORGINGSROUTINE.

WAAR TRUE-ANSWER

Reinig het gezicht en verwijder zo make-up en andere onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg en transpiratie. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, dan kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken, met als gevolg dat de actieve bestanddelen van huidverzorgingsproducten niet optimaal kunnen inwerken.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid van de oogcontour vertoont al snel tekenen van een zwakke doorbloeding of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN DE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Een groot aantal van de omgevingsfactoren die huidveroudering 'triggeren', hangen samen met de energiebron die instaat voor licht en leven op aarde: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is slechts één aspect van door de zon veroorzaakte huidveroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Producten uit het RETINOL-gamma dragen bij tot het verminderen van geaccentueerde rimpels en het gladder maken van de huidtextuur. Ze helpen ook de teint egaler te maken en ouderdomsvlekken te verminderen.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we een allergische reactie ontdekken bij de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP EEN ZEER GEVOELIGE
HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.