WAT ZIJN DE TEKENEN
VAN HUIDVEROUDERING?

duration time 3 min leestijd

Minder stevigheid en volume is kenmerkend voor een rijpere huid

Droogte, pigmentvlekjes, roodheid, ongelijkmatige teint, rimpels... We kennen allemaal de tekenen van een rijpere huid. Er is echter nog een teken, waarover minder wordt gesproken, maar dat veel vrouwen zorgen baart: een mindere stevige huid op twee niveaus:


• In de diepte vermindert de fundamentele substantie, de huid verliest haar dichtheid en zakt in elkaar.
• Aan de oppervlakte wordt de huid dunner en kwetsbaarder. Vrouwen voelen dat hun huid minder stevig is, dat ze haar dichtheid heeft verloren.

Als gevolg daarvan wordt de huid minder elastisch en minder strak. Er ontstaan rimpels en groeven en de wangen zijn minder vol, de gezichtscontouren verliezen hun helderheid en de gelaatstrekken zijn minder harmonieus.

WAT ZIJN DE OORZAKEN
VAN HUIDVEROUDERING?

Extreme gevoeligheid, beschadiging doorheen de tijd

Huidveroudering is het resultaat van een combinatie van zowel interne als externe factoren.

Natuurlijke veroudering, veroorzaakt door tragere celvernieuwing, veroorzaakt:

 • een droge huid
 • oppervlakkige rimpels op het huidoppervlak
 • verlies aan stevigheid
 • diepe rimpels

Omgevingsfactoren zoals zon, vervuiling en stress:

 • stimuleren de productie van vrije radicalen
 • wekken oxidatieve stress op
 • veroorzaken cellulaire degeneratie

De kwetsbare en reactieve gevoelige huid heeft ook te kampen met specifieke problemen in verband met de microvasculatuur van het gezicht die leidt tot het ontstaan van roodheid.

IN CIJFERS

Hyaluronzuur, dé anti-aging molecule bij uitstek, wordt ook door dermatologen gebruikt voor esthetische behandelingen tegen rimpels en een minder "volle" huid. La Roche-Posay gebruikt gefragmenteerd hyaluronzuur en hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht, om de huid zowel te hydrateren als rimpels te helpen vullen.

HOE KAN IK TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING
VOORKOMEN?

Een globale anti-aging werking op verschillende vlakken

Creëer je eigen schoonheidsritueel om je huid er lang jong te laten uitzien door het volgende te doen:

Eet een gebalanceerd dieet, rijk aan:

 • antioxidanten (bessen, appels, broccoli, enz.)
 • essentiële vetzuren (noten, eieren, vette vis, enz.)
 • sporenelementen (tarwekiemen, zuivelproducten, mineraalwater, enz.)

Leef een gezond leven, wat inhoudt dat je:

 • aan lichaamsbeweging doet
 • goed slaapt
 • niet rookt

Zorg goed voor je huid, met:

 • passende bescherming tegen de zon (fototype en intensiteit van de blootstelling)
 • speciale verwenmomenten (stoombaden, gezichtsmaskers, scrubs)
 • anti-aging verzorgingen speciaal voor een gevoelige huid

DE OPLOSSING VAN LA ROCHE-POSAY TEGEN
HUIDVEROUDERING

De unieke combinatie van twee ultra-talentvolle bestanddelen tegen huidveroudering

Naarmate de tijd verstrijkt, verliest de dermis diep in de huid haar dichtheid en wordt de huid slapper. Na een bepaalde leeftijd verliest het ook zijn oppervlaktevolume, wordt het dunner en meer kwetsbaar. Vrouwen kunnen voelen dat hun huid minder stevig aanvoelt en willen zichtbare resultaten. De laboratoria van La Roche-Posay zijn zich bewust van deze behoefte en hebben HYALU B5 Serum ontwikkeld, een formule met een exclusieve combinatie van twee uiterst getalenteerde actieve bestanddelen tegen huidveroudering:

1. Hyaluronzuur geeft de huid opnieuw volume.

La Roche-Posay gebruikt gefragmenteerd hyaluronzuur en hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht, om de huid zowel te hydrateren als rimpels te helpen vullen.

2. Vitamine B5 versterkt de werking van Hyaluronzuur en vult deze aan.

Vitamine B5 staat bekend om haar verzachtende werking op de huid. Ze ondersteunt de natuurlijke vernieuwing van de opperhuid.

CONTEXT

2 ultra-talentvolle actieve bestanddelen- Hyaluronzuur en Vitamine B5 - in optimale concentratie voor een unieke aanvullende combinatie die de huid haar volume teruggeeft. Bij de door La Roche-Posay berekende concentraties hebben beide moleculen hun effectiviteit volledig aangetoond.

PRAKTISCH

Een beetje serum is alles wat u nodig hebt om uw schoonheidsroutine een boost te geven

Het serum is geconcentreerd in actieve bestanddelen en is speciaal ontworpen om onmiddellijk door de huid te worden opgenomen. Het is een ideale bondgenoot voor een optimale schoonheidsroutine. Het HYALU B5 serum heeft een aangename textuur en kan, afhankelijk van je huidtype, alleen of in combinatie met je gebruikelijke verzorging worden gebruikt.

 • Droge huid: HYALU B5 Serum 's morgens en 's avonds aanbrengen op een grondig gereinigde huid vóór je dag- of nachtcrème.
 • Normale tot gemengde huid: 's ochtends aanbrengen onder je matterende huidverzorging en 's avonds alleen gebruiken als nachtverzorging.

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
DIE EEN GEVOELIGE HUID BIJSTAAT.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A werkt intens in op de huid om de teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende eigenschappen op klinische tekenen van huidveroudering is dit een perfect anti-aging product.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDERING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

De huid gaat er effectief jonger uitzien als een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen gecombineerd wordt met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

EEN GEREINIGDE HUID IS DE EERSTE STAP
IN JE ANTI-AGING HUIDVERZORGINGSROUTINE.

WAAR TRUE-ANSWER

Reinig het gezicht en verwijder zo make-up en andere onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg en transpiratie. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, dan kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken, met als gevolg dat de actieve bestanddelen van huidverzorgingsproducten niet optimaal kunnen inwerken.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid van de oogcontour vertoont al snel tekenen van een zwakke doorbloeding of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN DE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Een groot aantal van de omgevingsfactoren die huidveroudering 'triggeren', hangen samen met de energiebron die instaat voor licht en leven op aarde: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is slechts één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

 

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP EEN ZEER GEVOELIGE
HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.