Vijf gouden regels
voor de perfecte schoonheidsbehandeling

duration time 1 min leestijd

Ook al zijn schoonheidsbehandelingen erg gebruikelijk geworden, toch dien je met een aantal dingen rekening te houden.

REGEL 1:

WERK MET DE JUISTE SCHOONHEIDSSPECIALIST

Het is ontzettend belangrijk dat je schoonheidsspecialist de juiste opleiding gevolgd heeft. Indien niet kunnen de gevolgen rampzalig zijn, vooral op het vlak van cosmetische chirurgie. Schoonheidsspecialisten moeten opgeleid zijn om hun beroep te kunnen uitoefenen. Neem contact op met de relevante medische vereniging om de noodzakelijke expertise van een schoonheidsspecialist te controleren.

REGEL 2:

BEREID DE AFSPRAAK VOOR ...

Verzamel zoveel mogelijk informatie, stel vragen en bekijk foto's van reeds uitgevoerde behandelingen. Leg tijdens de eerste afspraak de verschillende stappen en processen van uw volgende bezoek vast. De behandeling moet tijdens een tweede afspraak uitgevoerd worden!

REGEL 3:

... EN DE HUID

Twee weken voor elke behandeling dien je je huid goed voor te bereiden. Hierdoor zal de behandeling vlotter verlopen, krijg je het beste resultaat en blijven de effecten langer zichtbaar. We raden aan om steeds met een reinigende gel, een lotion en een serum te werken.

REGEL 4:

BESCHERM DE HUID NA DE BEHANDELING

Na de behandeling is uw huid verzwakt en vernieuwd. Een vochtinbrengende en antiradicale crème zal die gevoeligheid verminderen, de barrièrefunctie van de huid herstellen en het herstel bevorderen. Vermijd te vette producten. Die kunnen nadelig zijn voor de kwaliteit van de behandeling.

REGEL 5:

DENK OP LANGE TERMIJN

Wissel verschillende producten af om het resultaat van de cosmetische ingreep te versterken en verlengen. Het doel? De collageensynthese stimuleren en de nieuw gevormde vezels beschermen.

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt oppervlakkig en diep om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende eigenschappen op klinische tekenen van veroudering is dit voor jou het perfecte antiverouderingsproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDERING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Je huid gaat er effectief jonger uitzien als je een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

REINIGING IS DE SLEUTEL
TOT ANTIVEROUDERING.

WAAR TRUE-ANSWER

Reiniging verwijdert niet enkel make-up maar alle onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg en transpiratie. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken waardoor de actieve bestanddelen van je huidverzorgingsproducten hun werk niet kunnen doen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR WRONG-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid rond je ogen vertoont al snel sporen van zwakke bloeddoorstroming of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN JE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Verschillende omgevingsfactoren die de huid verouderen zijn afkomstig van onze eigenste energiebron die ons licht en leven schenkt: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is nog maar één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.