WAAROM ZEGT MEN DAT GEVOELIGE HUID
SNELLER VEROUDERT DAN GEWONE HUID?

duration time 2 min leestijd

De teint is niet langer egaal, een van de belangrijkste gevolgen van verouderende gevoelige huid

Versnelde huidveroudering wordt veroorzaakt door micro-ontstekingsstress, wat vaker voorkomt bij gevoelige huid. Het is niet zichtbaar, maar speelt wel een grote rol bij het ontstaan van rimpels en huidverslapping omdat het bijdraagt aan de afbraak van huidvezels.

Bovendien heeft recent onderzoek uitgewezen dat, ongeacht de leeftijd, gevoelige huid meer neigt tot roodheid dan normale huid. Na verloop van tijd accentueert deze roodheid het natuurlijk verlies van een egale teint, en dat bovenop rimpels en huidverslapping.

VITAMINE C/RETINOL:
WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DEZE TWEE ANTIHUIDVEROUDERENDE ACTIEVE BESTANDDELEN?

Twee standaard antihuidverouderende actieve bestanddelen die in synergie werken

Vitamine C en Retinol zijn twee standaard actieve bestanddelen die gebruikt worden in de dermatologie voor hun antihuidverouderende werking. Retinol bewees zijn onweerlegbare doeltreffendheid in antihuidveroudering. Het heeft een spectaculaire oppervlaktewerking: de huidtextuur wordt fijner, onregelmatigheden vervagen en rimpels worden minder diep.

Daarnaast heeft het een andere buitengewone werking: het ondersteunt de natuurlijke celvernieuwing en de productie van collageen en elastine neemt toe. Vitamine C is een krachtig antioxidant dat ook procollageen eigenschappen bevat. Het pluspunt? Het vult rimpels op, verstevigt de huid en egaliseert de teint.

KAN JE DE WERKING VAN VERSCHILLENDE ANTIHUIDVEROUDERENDE ACTIEVE BESTANDDELEN COMBINEREN
ALS JE GEVOELIGE HUID HEBT?

Richt je boven alles op doeltreffendheid en respecteer je gevoelige huid

Het is voor elk huidtype een goed idee om de werkingen van verschillende actieve bestanddelen te combineren om een optimaal resultaat te bekomen. Maar als je gevoelige huid hebt, is het van essentieel belang om formules op maat te gebruiken.

Met Retinol kan gevoelige huid eindelijk genieten van alle voordelen van een volledige routine voor een verhoogde antihuidverouderende, verbeterende werking op alle tekenen van huidveroudering. Redermic Retinol vermindert de klinische tekenen van veroudering, zoals diepere rimpels, vroegtijdig verschijnen van ouderdomsvlekken, dikkere huid en onregelmatige huidtextuur. En Pure Vitamine C versterkt de werking op rimpels, verslapping en uniformiteit.

WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
DIE GEVOELIGE HUID BIJSTAAT.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A, werkt oppervlakkig en intens om je teint egaler te maken en rimpels zichtbaar te verminderen.Het pluspunt? Dankzij de sterk actieve eigenschappen op klinische tekenen van veroudering is dit voor jou het perfecte antihuidverouderingsproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET DE VEROUDERING VAN JE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Je huid kan er effectief jonger uitzien als je een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

DE HUIDREINIGING IS ESSENTIEEL
IN JE ROUTINE TEGEN VEROUDERING.

WAAR TRUE-ANSWER

Een reiniging verwijdert niet enkel make-up maar alle onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg, zweet. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken waardoor de actieve bestanddelen van je huidverzorgingsproducten hun werk niet kunnen doen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid rond je ogen vertoont al snel sporen van zwakke bloeddoorstroming of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoedheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN JE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Verschillende omgevingsfactoren die de huid verouderen zijn afkomstig van de energiebron die ons licht en leven schenkt: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is nog maar één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Het RETINOL-assortiment helpt diepe rimpels verminderen en maakt de textuur van de huid soepeler.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% PRODUCTEN
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het labo voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.