10 GOUDEN REGELS
OM LUIERUITSLAG
TE VERMIJDEN

Duration Default Icon 2 min leestijd

Kies reinigingsproducten die zijn aangepast aan de kwetsbare huid van uw baby: hypoallergene formules waarvan de tolerantie door baby's gegarandeerd is.

REGEL 1 : Reinig de huid van uw baby op milde wijze

Kies huidreinigingsproducten die afgestemd zijn op de kwetsbare huid van baby’s: hypoallergene formules, gewaarborgde tolerantie op baby’s. Reinigende oliën zijn een perfecte keuze voor de dagelijkse routine en zijn mild en comfortabel voor de huid van baby’s. En mocht je een zware uitslag moeten behandelen dan kan je het huidherstel efficiënt versnellen met een zuiverende milde reiniging.


REGEL 2 : Dep de huid droog in de plaats van ze droog te wrijven

 

Na een milde huidreiniging droog je de huid met een zachte handdoek. Dep de huid met de handdoek zonder te wrijven om irritatie door de wrijving te vermijden.


REGEL 3 : Pas op voor vuile luiers

 

Ververs regelmatig de luiers om maceratie van de huid door het contact met de stoelgang en de urine te vermijden. In ernstige gevallen is het ook aanbevolen om de luier ‘s nachts te verversen wanneer de baby wakker wordt.


REGEL 4 : Droge billetjes

 

Kies goed absorberende luiers die de huid zo veel mogelijk afschermen tegen vochtigheid.


REGEL 5 : Laat de huid ademen

 

Vermijd te strak zittende luiers en synthetische broekjes die de vochtverdamping verhinderen. Denk eraan dat irritatie veel voorkomt in de huidplooien en in de zones die in contact staan met zweet of vocht.


REGEL 6 : Verstuif om te zuiveren

 

Je kunt een zuiverende spray gebruiken om mogelijke huidirritatie op baby’s billetjes te verzachten vooraleer de barrièrecrème aan te brengen.


REGEL 7 : Extra bescherming

 

Breng na elke luierwissel een afschermende crème over het hele oppervlak van baby’s billetjes.


REGEL 8 : Was je handen

 

Was je handen zorgvuldig vóór en na elke luierwissel.


REGEL 9 : Pas op voor detergenten

 

Gebruik milde, hypoallergene wasproducten met een laag gehalte aan oppervlakteactieve stoffen om de babykleertjes en alle textiel dat in contact komt met baby’s huidje te wassen.


REGEL 10 : Raadpleeg een kinderarts

 

Vraag medisch advies aan je kinderarts als de luieruitslag vochtafscheiding vertoont of overgaat in puistjes.

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

CICAPLAST is een huidverzorgingslijn die helpt huidirritaties te kalmeren en de beschermende barrièrefunctie van de huid helpt herstellen en beschermen.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = Optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.