DE OORZAKEN

duration time 2 min leestijd

De huid wordt dagelijks op de proef gesteld

De huid heeft voornamelijk te lijden onder vervuiling en lange UV-A-stralen. Door de combinatie van vervuiling en lange UV-A-stralen ontstaan vrije radicalen, wat leidt tot oxidatieve stress en bijgevolg ook tot pigmentatiestoornissen.
Het resultaat: de teint is minder egaal door de vlekjes die verschijnen De huid ziet er vaal, dof en onegaal uit.

71% van de Franse vrouwen* zeggen dat vervuiling hun schoonheid op negatieve wijze beïnvloedt.


*TNS Voornaamste schoonheidsuitdagingen - Frankrijk

DE OPLOSSING VAN LA ROCHE-POSAY:
PIGMENTCLAR UV SPF 30

Een gerichte verzorging voor pigmentatiestoornissen

La Roche-Posay heeft zijn expertise over UV-straling en pigmentatiestoornissen aangehaald om een nieuwe dermatologische, corrigerende formule te ontwikkelen die vlekjes en een doffe teint aanpakt in één allesomvattende oplossing:

  • De textuur beperkt de hoeveelheid vervuilingsdeeltjes die zich aan de huid hechten en beschermt zo tegen de effecten van vervuiling.
  • Het innovatieve UV-B SPF30- en UV-A PPD 15-systeem richt zich op UV-A-stralen om zo vlekjes tegen te gaan en een vale, doffe teint te corrigeren.
  • Het complex [ginkgo + ferulazuur] bestrijdt oxidatie: Terwijl ginkgo de huid beschermt tegen vrije radicalen, gaat ferulazuur een oneffen teint en vlekjes tegen.

HOE WERKT HET?

Een product dat perfect pas in jouw huidverzorgingsritueel

Pigmentclar UV SPF 30 maakt deel uit van de dagelijkse Pigmentclar-routine die pigmentstoornissen tegengaat.

  • Combineer Pigmentclar UV SPF 30 's ochtends met Pigmentclar Ogen om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
  • Gebruik het Pigmentclar Serum en Pigmentclar Ogen 's avonds als intensieve verzorging tegen vlekjes in het gelaat en de decolleté.

Voeg de geschikte zonnecrèmes toe aan jouw Pigmentclar beautyroutine om de huid optimaal te beschermen tegen UV-A- en UV-B-straling.

WAAR
OF ONWAAR

True-or-false-visual-1

RETINOL IS DE MOLECULE
VOOR EEN GEVOELIGE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

De voorloper van pure vitamine A werkt oppervlakkig en diep in op de huid en zorgt voor een egalere teint en minder zichtbare rimpels.Het pluspunt? Dankzij de sterk verzachtende werking die klinische tekenen van huidveroudering tegengaat, is dit voor jou het perfecte anti-ageingproduct.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

JE VOEDING HEEFT NIETS
TE MAKEN MET HUIDVEROUDERING.

ONWAAR WRONG-ANSWER

De huid gaat er effectief jonger uitzien als je een gebalanceerde voeding met veel antioxidanten (bessen, appelen, broccoli, enz.), essentiële vetzuren en spoorelementen combineert met een gezonde levensstijl.
Ontdek meer
True-or-false-visual-3

EEN GEREINIGDE HUID IS DE EERSTE STAP
IN JE ANTI-AGEING HUIDVERZORGINGSROUTINE.

WAAR TRUE-ANSWER

Reinig het gezicht en verwijder zo make-up en andere onzuiverheden die zich doorheen de dag hebben opgestapeld, zoals vervuiling, talg en transpiratie. Huidverzorgingsproducten zijn het meest doeltreffend op een schone huid. Als je deze cruciale stap overslaat, dan kunnen onzuiverheden de poriën verstoppen en de huid verstikken, met als gevolg dat de actieve bestanddelen van huidverzorgingsproducten niet optimaal kunnen inwerken.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

VERMOEIDHEID KAN ZICHTBAAR ZIJN
OP DE HUID ROND JE OGEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Bij vermoeidheid of veroudering kan de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen vertragen. De zeer dunne huid van de oogcontour vertoont al snel tekenen van een zwakke doorbloeding of onvoldoende lymfedrainage. Daardoor verschijnen tekenen van vermoeidheid, zoals donkere kringen of wallen.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

DE ZON IS ZOWEL
VRIEND ALS VIJAND VAN DE HUID.

WAAR TRUE-ANSWER

Een groot aantal van de omgevingsfactoren die huidveroudering 'triggeren', hangen samen met de energiebron die instaat voor licht en leven op aarde: de zon. De effecten van UV-B zijn al decennialang gekend: zonnebrand en huidschade. Maar UV-B is slechts één aspect van door de zon veroorzaakte veroudering. Infraroodstralen en UV-A zijn het hele jaar door aanwezig, ook als het bewolkt is, en dringen diep door in de huid waar ze haar essentiële bouwstenen afbreken.
Ontdek meer

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Het PIGMENTCLAR gamma bestaat uit geavanceerde producten die helpen om donkere vlekjes te vervagen en de teint te egaliseren.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke ingrediënten, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.