WAT IS EEN RIJPE HUID?

duration time 2 min leestijd

Huid die haar volume verliest, niet alleen aan de oppervlakte maar ook diep vanbinnen.

Naarmate de tijd verstrijkt, worden de steuncellen van de bovenste lederhuid minder actief, en neemt hun aanmaak van collageen af. Als gevolg daarvan verliest de lederhuid haar dichtheid en wordt de huid slapper. Tegelijkertijd vermindert de basissubstantie rond de cellen en wordt de opperhuid dunner. De huid verliest daardoor haar oppervlaktevolume, wordt dunner en kwetsbaarder. Er is een gerichte oplossing nodig om dit algemene volumeverlies tegen te gaan.

ZIJN ER ACTIEVE INGREDIËNTEN
MET ANTI-AGING
DIE DIT VOLUMEVERLIES KUNNEN TEGENGAAN?

Een exclusieve combinatie van twee bijzonder doeltreffende actieve ingrediënten: Pro-Xylane + LR2412.

Met de jaren wordt de huid slapper. Ze wordt minder dicht, verliest haar substantie en voelt minder vol aan. De laboratoria van La Roche-Posay hebben het SUBSTIANE serum ontwikkeld om het huidvolume fundamenteel te regenereren. Het combineert Pro-Xylane, om de huiddichtheid te herstellen, met LR2412, een revolutionaire antihuidverouderingsmolecule die in de actieve dosering de werking van Pro-Xylane overneemt en tot aan het oppervlak doorwerkt.

Het resultaat: de huid is dichter en voelt voller aan. Dag na dag wordt het ondersteuningsmechanisme versterkt. De huid behoudt haar volume, blijft stralend en comfortabel.

PRAKTISCHE
TIP

Het serum is een belangrijke bondgenoot in je schoonheidsritueel. Hoog geconcentreerd in actieve ingrediënten, dringt onmiddellijk door tot in het hart van de opperhuid. Het SUBSTIANE serum moet op een perfect gereinigde huid worden aangebracht, vóór je gebruikelijke huidverzorgingscrème. De formule is verrassend comfortabel voor een serum. De omhullende textuur is rijk, romig en weelderig. Het belooft een zintuiglijke en plezierige massage-ervaring.

WAT IS ER ZO ANDERS
AAN EEN SERUM?

Een geconcentreerd huidverzorgingsproduct met een uitgebreide werking

Serums bevatten erg veel actieve ingrediënten die onmiddellijk doordringen tot in het hart van de huid om een bepaald probleem op te lossen. Ze worden vóór je gebruikelijke huidverzorgingscrème aangebracht op een zacht gereinigde huid. Een klein beetje product volstaat omdat serums hoog geconcentreerd zijn. Ze kunnen 's morgens en 's avonds worden aangebracht. Wil je een serum maar één keer per dag gebruiken, dan breng je het beter 's avonds aan. De regeneratie van de huidcellen is namelijk optimaal terwijl we slapen.

SERUM OF CREME,
WAT MOET IK KIEZEN?

Twee complementaire huidverzorgingsoplossingen voor optimale resultaten

Het SUBSTIANE serum en de SUBSTIANE crème zijn twee krachtige en complementaire bondgenoten om je huid te helpen de tand des tijds te doorstaan. Neem een druppel serum tussen je vingers (één is genoeg, want het SUBSTIANE Serum is hoog geconcentreerd) en breng het aan met een lichte masserende beweging nadat je je huid grondig hebt gereinigd. Het zal je huid onmiddellijk kalmeren. Je dient dan enkel nog je gebruikelijke huidverzorgingscrème aan te brengen.

PRAKTISCHE TIP

Vergeet niet om naast je serum je schoonheidsroutine aan elk seizoen aan te passen Kies in de winter voor SUBSTIANE crème die je 's morgens en 's avonds moet aanbrengen, of SUBSTIANE Extra-Rijk als je meer comfort wenst. Wanneer de zon weer schijnt, kun je overdag overschakelen op SUBSTIANE UV om je huid te beschermen tegen UV-schade. Blijf 's avonds SUBSTIANE crème aanbrengen. Vergeet niet het hele jaar door, 's ochtends en 's avonds, je oogcontouren te verzorgen met SUBSTIANE Ogen.

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Het SUBSTIANE-assortiment is speciaal ontwikkeld voor rijpe en gevoelige huid. Het helpt de dichtheid en het volume van de huid te vergroten, waardoor de elasticiteit en volheid worden hersteld.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.