BACK TO BASICS

Article Read Duration 3 min leestijd

Hier een aantal nuttige tips die echt wel het verschil maken. Was je handen goed alvorens huidverzorgingsproducten aan te brengen. Ga altijd de vervaldatum van de producten na, evenals de bewaarinstructies (“op een droge, koele plek bewaren”…). En vergeet natuurlijk niet het product na gebruik telkens weer goed te sluiten.

WAAR
OF ONWAAR

True-or-false-visual-3

JE MAKE-UPKWAST
KAN ALLERGISCHE REACTIES VEROORZAKEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Make-upkwasten en applicators vangen veel stofdeeltjes en allergenen op, en net daarom horen ze regelmatig grondig gewassen te worden. Gebruik hiervoor hypoallergene zeep of een product dat specifiek ontwikkeld werd om make-upkwasten uit te wassen. Op die manier kun je de huid al makkelijk vrijwaren van een allergische reactie.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

IN HET GEVAL VAN HUID MET NEIGING TOT ALLERGIE
WORDEN DOUCHES BEST VERMEDEN.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Was je je niet na een lange drukke dag, dan blijft jouw huid voor de hele nacht in contact met en onderhevig aan de effecten van allergenen en irriterende stoffen, zoals pollen en verontreinigende luchtdeeltjes. Deze kunnen schade toedienen aan de huidbarrière, met huidirritaties als gevolg.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

FRUIT EN GROENTEN
KUNNEN GEEN ALLERGISCHE REACTIES VEROORZAKEN.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Sommige fruit en groenten bevatten hoge concentraties salicylaat (verwant met aspirine). Wanneer mensen die hieraan gevoelig zijn salicylaatrijk voedsel nuttigen, kan dit allergische symptomen zoals koorts, astma, eczeem en huidreacties aanzienlijk verergeren.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

DE CONSUMPTIE VAN ALCOHOL KAN
HUIDALLERGIEËN VERERGEREN.

WAAR TRUE-ANSWER

Alcoholconsumptie is een mogelijke oorzaak van huidallergie. Wetenschappers hebben namelijk aangetoond dat alcoholconsumptie allergische reacties kan verergeren, of het nu gaat om astma, allergische rinitis of verschillende types huiduitslag. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de histamine- en sulfietmoleculen in alcoholische dranken.
Ontdek meer
did you know

Wist
je dit?

Indien gevoelige huid niet de juiste verzorging geniet, is er 2 tot 5 keer meer risico op een huidallergie*.

* Bron: FARAGE 2008 British Association of Dermatologists. British Journal of Dermatology 2008 159, pp 231–266.

DAAR HEBBEN WE OOK
EEN PRODUCTLIJN VOOR

Het TOLERIANE-assortiment bestaat uit producten die ontwikkeld zijn om gevoelige huid met neiging tot allergie te hydrateren, te verzachten en te beschermen.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

100% VAN DE PRODUCTEN
IS HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we een allergische reactie ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ENKEL HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden in samenwerking met dermatologen ontwikkeld en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op een zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acné, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, opdat optimale tolerantie en langdurige efficiëntie gegarandeerd zijn.