Panel 1:
Panel 1:
GEVOELIGE, DROGE HUID
ZEER HOGE BESCHERMING. DROGE LIPPEN
ANTHELIOS XL LIPSTICK SPF 50+ geeft een zeer hoge breedspectrum bescherming (UVA, UVB). Helpt uitdroging van de lippen voorkomen. Voor lippen die te veel zijn blootgesteld aan zonlicht of gevoelige lippen. Niet vettige textuur.

HOE TE GEBRUIKEN: Breng ZONNEBESCHERMING vlak voor blootstelling aan de zon royaal aan en doe dit regelmatig opnieuw – iedere twee uur - om de bescherming te behouden (vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen). Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf daarom niet te lang in de zon, zelfs niet met gebruik van een zonnebrandproduct. Geen enkele ZONNEBESCHERMING geeft 100% bescherming. Stel baby’s en jonge kinderen niet bloot aan direct zonlicht.
Onzichtbaar. Niet plakkerig. Niet vet.
Met thermaal bronwater van La Roche-Posay
Zeer hoge bescherming. Hydrateert de gevoelige en delicate lippen.
XL-PROTECT, een gepatenteerde filtertechnologie, biedt een zeer hoge breedspectrum bescherming tegen UVA/UVB en helpt je beschermen tegen beschadiging veroorzaakt door luchtvervuiling en infrarood.
Getest onder dermatologische controle. Hypoallergeen.

Zonnebrandmiddelen van La Roche-Posay (ofwel La Roche-Posay ANTHELIOS), wereldwijd aanbevolen door 60.000 dermatologen*

* Bron: Enquête over de dermocosmetische markt uitgevoerd door IQVIA en andere partners (Ipsos, TNS) tussen september 2017 en augustus 2018 onder dermatologen in 61 landen.

Houdbaarheid na openen:
12 Months

HOOFDINGREDIËNTEN
WAT ZIT ERIN

XL-PROTECT

BREEDSPECTRUM ZONNEBESCHERMINGSFILTER.
Een krachtige combinatie van UV-filters en antioxidanten die niet alleen helpt beschermen tegen breedspectrum UVA- en UVB-straling, maar ook tegen de effecten van andere huidagressoren zoals infraroodstraling en luchtvervuiling.

KARITÉ BOTER

Helpt de hydrolipidenlaag te versterken door aanvulling van vetten en de herstellende en verzachtende eigenschappen.
RICINUS COMMUNIS OIL / CASTOR SEED OIL • ISOPROPYL PALMITATE • POLYETHYLENE • ISOHEXADECANE • ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE • ETHYLHEXYL SALICYLATE • OZOKERITE • DROMETRIZOLE TRISILOXANE • ETHYLHEXYL TRIAZONE • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • OCTOCRYLENE • THEOBROMA CACAO BUTTER / COCOA SEED BUTTER • BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER • GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL • TOCOPHEROL • PARFUM / FRAGRANCE

B44792/1

HET IS BEWEZEN

Anthelios is al meer dan 25 jaar pionier op het gebied van baanbrekende innovaties: UVA-filters, breedspectrum bescherming, textuur-technologieën.
Klinisch bewezen werkzaamheid op de zeer gevoelige huid die gevoelig is voor de zon. De werkzaamheid van Anthelios is aangetoond door 31 klinische studies uitgevoerd in vivo door wereldberoemde dermatologische experts op het gebied van fotodermatologie.

WELKE
HEB IK NODIG?

OF

THE ANTHELIOS WINNING TRIO

ANTHELIOS is a pioneering player in the suncare market. Its broad-spectrum, very high protection is the result of more than 25 years of advanced clinical research into suncare and sun sensitive skin.
MY EVERYDAY SUNCARE ESSENTIAL
ANTHELIOS SHAKA FLUIDE SPF50+ / UVA-PF 46 ONGEPARFUMEERD is een product van ANTH...
Bekijken
ANTHELIOS onzichtbare spray SPF50+ biedt een hoge breedspectrum bescherming tege...
Bekijken
POSTHELIOS MELT-IN-GEL is een dermatologische aftersun verrijkt met lipide-aanvu...
Bekijken

HET WINNENDE ANTHELIOS TRIO

ANTHELIOS speelt een voortrekkersrol op het gebied van zonnebrandproducten. De zeer hoge en breedspectrum bescherming is het resultaat van meer dan 25 jaar geavanceerd klinisch onderzoek naar zonnebrandmiddelen en de huid die gevoelig reageert op de zon.
MIJN MUST-HAVE VOOR ACTIVITEITEN BUITEN
ANTHELIOS SHAKA FLUIDE SPF50+ / UVA-PF 46 ONGEPARFUMEERD is een product van ANTH...
Bekijken
POSTHELIOS MELT-IN-GEL is een dermatologische aftersun verrijkt met lipide-aanvu...
Bekijken

HET WINNENDE ANTHELIOS TRIO

ANTHELIOS speelt een voortrekkersrol op het gebied van zonnebrandproducten. De zeer goede breedspectrum bescherming is het resultaat van bijna 30 jaar geavanceerd klinisch onderzoek naar zonnebrandproducten en gevoelige huid.
ESSENTIALS VOOR ÉÉN WEEK BESCHERMING TEGEN DE ZON
ANTHELIOS SHAKA FLUIDE SPF50+ / UVA-PF 46 ONGEPARFUMEERD is een product van ANTH...
Bekijken
ANTHELIOS XL LIPSTICK SPF 50+ geeft een zeer hoge breedspectrum bescherming (UVA...
Bekijken

ONTDEK DE ANDERE
PRODUCTEN UIT HET ASSORTIMENT

ANTHELIOS speelt een baanbrekende rol op het gebied van zonnebrandproducten. De zeer goede breedspectrum bescherming is het resultaat van bijna 30 jaar geavanceerd klinisch onderzoek naar zonnebrandproducten en gevoelige huid.