MOET IK MIJN VIJF PER DAG OVERBOORD GOOIEN?

duration time 1 min leestijd

Uiteraard niet! Ga naar een allergoloog om na te gaan of je echt een intolerantie voor salicylaat hebt. Hij of zij kan je aanraden om met een strikt dieet te starten vooraleer je salicylaten langzaam weer toelaat. Maar zonder salicylaten betekent niet dat je geen fruit of groenten meer mag eten! Er is heel wat keuze om vijf vruchten of groenten per dag te eten met een laag gehalte aan salicylaten. Voorbeelden hiervan zijn peren, bananen, selder, prei en linzen. 


WAAR

OF ONWAAR

True-or-false-visual-3

JOUW MAKE-UPKWAST
KAN ALLERGISCHE REACTIES VEROORZAKEN.

WAAR TRUE-ANSWER

Make-upkwasten en applicators vangen veel stof en allergenen, daarom moeten ze regelmatig worden gereinigd. Was jouw kwasten met hypoallergene zeep of een reinigingsproduct voor make-upkwasten, voor een goede huidgezondheid.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

NIET DOUCHEN IS DE BESTE
OPLOSSING VOOR DE ALLERGIE-GEVOELIGE HUID.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Als je de huid op het einde van de dag niet reinigt, dan komt ze de hele nacht lang in contact met allergenen en irriterende stoffen zoals pollen en vervuilingsdeeltjes. Deze kunnen de huidbarrière sterk beïnvloeden en huidirritaties veroorzaken.
Ontdek meer
True-or-false-visual-2

FRUIT EN GROENTEN
BEVATTEN NOOIT ALLERGENEN.

ONWAAR WRONG-ANSWER

Sommige soorten fruit en groenten bevatten hoge concentraties salicylaat (verwant met aspirine). Wanneer mensen die hieraan gevoelig zijn salicylaatrijk voedsel nuttigen, kan dit allergische symptomen zoals koorts, astma, een neiging tot atopisch eczeem en huidreacties zelfs verergeren.
Ontdek meer
True-or-false-visual-1

ALCOHOL KAN
JE ALLERGIEËN VERERGEREN.

WAAR TRUE-ANSWER

Alcohol is een mogelijke oorzaak van huidallergie. Wetenschappers hebben namelijk aangetoond dat alcohol allergische reacties kan verergeren, of het nu gaat om astma, allergische rinitis of verschillende types huiduitslag. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de histamine- en sulfietmoleculen in alcoholische dranken.
Ontdek meer

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

 

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we een enkel geval ontdekken, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op de meest gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acné, met neiging tot atopie, beschadigd of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen alleen de meest veilige verpakking met alleen de noodzakelijke bewaarmiddelen, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.