We geloven erin dat niemand hoeft te lijden
onder zijn huidaandoeningen

Daarom werken we samen met dermatologen, om zo de behoeften van de huid wereldwijd te begrijpen en eraan te beantwoorden. We werken onophoudelijk samen met dermatologen, pediaters en oncologen om de meest doeltreffende formules te ontwikkelen voor de behoeften van hun patiënten, om klinische testen uit te voeren voor de eigenlijke lancering en de doeltreffendheid van producten doorheen de tijd te evalueren. 

Voor nieuwe projectgerelateerde en wetenschappelijke innovaties raadplegen we onze professionele La Roche-Posay medische raden die bestaan uit dokters uit allerlei vakdisciplines. Deze nauwe samenwerking stelt ons in staat om samen producten te ontwikkelen die erg goed worden verdragen, zelfs door de huid die verzwakt is door medische aandoeningen of ingrepen.

Omdat wij formules en diensten ontwikkelen
 gebaseerd op echte problemen

* Charles C, Sultan S, Bungener C, et al. De impact op de levenskwaliteit van cutane toxiciteit gerelateerd aan doelgerichte behandelingen. Resultaten van een longitudonaal verkennend onderzoek. Bull Cancer. 2013;100(3):213-222. doi:10.1684/bdc.2013.1709