Interne en externe factoren kunnen ervoor zorgen dat je huid vocht verliest en uitgedroogd geraakt. Dat kan leiden tot een trekkerig en oncomfortabel gevoel. La Roche-Posay heeft een assortiment intensieve, langdurige hydraterende verzorgingsproducten ontwikkeld. Die producten zijn verrijkt met thermaal bronwater van La Roche-Posay en andere verzachtende ingrediënten voor de gevoelige huid. Elke dag opnieuw leveren ze de beste resultaten.
Oogverzorging Maskers en scrubs Hydraterende verzorging Serum Antivermoeidheid Ontspannend Hydraterend Verkwikkende werking Gladstrijkend UV-bescherming Crème Fris Gel Gelcrème Insmeltend Ogen Gezicht

HYDRAPHASE, EEN VOCHTBESCHERMENDE WERKING
VOOR VOCHTARME, GEVOELIGE HUID

HOOFDINGREDIËNTEN
WAT ZIT ERIN

LA ROCHE-POSAY THERMAAL WATER

Verzachtend. De huid wordt gehydrateerd.

HYALURONZUUR

Een krachtig hydraterend bestanddeel. Helpt de huid de hele dag vocht vast te houden.

GLYCERINE

Glycerine is een ingrediënt dat in staat is het eigen vochtgehalte vast te houden in de opperhuid, waardoor het bijzonder vochtinbrengend inwerkt op de huid. Het verlicht het ongemak veroorzaakt door droogheid en schilfertjes en houdt de huid langdurig soepel en optimaal gehydrateerd.

ONZE BELOFTEN
OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

Veiligheidsnormen die verder gaan dan de internationale cosmetische voorschriften.

100% VAN DE PRODUCTEN IS
HYPOALLERGEEN

Meer bekijken
Een voorwaarde = optimale tolerantie
Als we allergische reacties ontdekken tijdens de productontwikkeling, gaan we terug naar het lab voor onderzoek.

ALLEEN HET ESSENTIËLE
IN DE JUISTE ACTIEVE DOSERING

Meer bekijken
Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en toxicologen en bevatten alleen de noodzakelijke ingrediënten in de juiste actieve dosering.

GETEST
OP ZEER GEVOELIGE
 HUID

Meer bekijken
De tolerantie van onze producten wordt getest op zeer gevoelige huid: reactief, met neiging tot allergie, met neiging tot acne, met neiging tot atopie, kwetsbaar of verzwakt door behandelingen tegen kanker.

LANGDURIGE
FORMULEBESCHERMING

Meer bekijken
We kiezen uitsluitend voor de meest beschermende verpakking met alleen de noodzakelijke ingrediënten, waarmee we langdurige tolerantie en efficiëntie garanderen.