v_header-range_default.jpg

Toleriane Ultra Oogcontour

Verzorging voor de gevoelige oogcontour

“beste oogcreme ooit getest”

Hallo, al jaren sukkel ik met eczeem rond mijn ogen. Al 10-tallen tubetjes geprobeerd. Ofwel was de oogcreme niet vettig genoeg, ofwel moet je zoeken tussen de anti-aging producten voor een vettige oogcreme, maar dan reageer ik allergisch en met eczeem. Gelukkig kon ik deze nieuwe oogcreme uittesten van toleriane ultra en ik moet zeggen, mijn eczeem rond mijn ogen is heel sterk vermindert. Ik ben er dus heel blij mee.

Lees meer

  Gaat zwelling en gevoel van irritatie tegen rond de oogcontour, brengt onmiddellijk en langdurige kalmering.

  Pompfles hermetisch 20ml

  eigenschappen

  Roodheid, gevoel van prikkeling, zwelling rond de oogcontour, onbehaaglijk aanvoelende oogcontour van gevoelige ogen. Geschikt voor lensdraagsters.
  Hydraterende en kalmerende verzorging. Bevat een gepatenteerd complex van [Neurosensine + Niacinamide] met een gerichte werking op zwelling en een onbehaaglijk aanvoelende oogcontourhuid, in combinatie met kalmerend en beschermend thermaal water van La Roche-Posay. De hermetische verpakking maakt een zuivere samenstelling mogelijk, voor optimale tolerantie: zonder bewaarmiddelen, zonder parfum, zonder alcohol.

  Doeltreffendheid van het product

  Brengt onmiddellijk comfort: jeuk, onbehagen, branderigheid en roodheid verminderen aanzienlijk. Na 4 weken zijn irritatie en zwellingen duurzaam afgenomen. Hoge tolerantie, klinisch getest op gevoelige en reactieve huid.

  Textuur en toepassing

  ’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op de oogcontour.
  Oogcontour - Toleriane - La Roche-Posay

  Ons engagement tegenover veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.