v_header-product_redermic_INT.jpg (LP14796)

Redermic Retinol

Dermatologisch corrigerend concentraat

“Isabel 44 jaar regio Antwerpen”

Ik heb de eer gekregen om Redermic R te mogen uitproberen. Ik heb een intolerante huid en reageer ook snel op het veranderen van producten. De Redermic R is voor mij TOP geen reactie en mijn huid ziet er ook goed uit. Mijn huidvlekjes zijn weg en de rimpels vervagen stilletjes aan. Ben het een kleine 2 weken aan het smeren. Het product doet al wat het beloofd. Ik ben alvast fan. Bedankt.

Lees meer

  Strijkt opvallende rimpels glad, transformeert het huidoppervlak: doet huidvlekjes vervagen en maakt de teint gelijkmatiger.

  Tube 30 ml

  eigenschappen

  Opvallende rimpels, onregelmatige teint en huidvlekjes. Gevoelige huid.
  Een exclusief complex van zuivere retinol en Retinol met Progressieve Afgifte om de optimale dosis geleidelijk aan vrij te geven. 
  Dit geeft een doeltreffende corrigerende anti-aging werking waarbij de tolerantiedrempel van de huid wordt gerespecteerd.

  Textuur en toepassing

  Stel uw huid niet bloot aan UV-straling. Breng dagelijks een beschermend zonneproduct met SPF >=15 aan. Indien de huid de eerste keren dat u het product aanbrengt onbehaaglijk aanvoelt, breng het dan minder vaak aan tot de huid gewend is aan de retinol. Vermijd de oogcontour.
  Redermic Retinol van La Roche-Posay

  La Roche-Posay beveelt aan

  Jouw Redermic routine

  De juiste aanvulling voor jouw huid

  Ons engagement tegenover veiligheid

  Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.