v_header-range_default.jpg

Anthelios KA+ SPF50+

Zonnebescherming voor het gezicht, expert oplossing

  • Facebook
  • Pin
  • ImgPicto_Gezicht & halsGezicht & hals
  • ImgPicto_VolwassenenVolwassenen
  • ImgPicto_Zeer hoge zonnebeschermingZeer hoge zonnebescherming
  • ImgPicto_Zonder parfumZonder parfum

Helpt door UV veroorzaakte oppervlakkige celschade te voorkomen.
Verzacht en beschermt de huidbarrière.
Waterbestendig.

50ml tube

eigenschappen


ANTHELIOS KA+ SPF50+ / UVA-PF 36 biedt zeer hoge breedspectrumbescherming tegen UV dankzij de CELLULAR-DEFENCE-technologie, gebaseerd op een gepatenteerd en fotostabiel filtersysteem.

De formule biedt optimale breedspectrumbescherming tegen UVB- & UVA-straling en helpt zo celschade , fotoveroudering, maar ook andere door UV veroorzaakte effecten te voorkomen. De antioxiderende formule helpt te beschermen tegen bepaalde effecten door vervuiling en infraroodstraling.

Verrijkt met NIACINAMIDE, een herstellend ingrediënt voor de huid die last heeft van UV-geïnduceerde schade, en met PANTHENOL, een verzachtende provitamine die helpt om het herstel van de huidbarrière te bevorderen. Zonder parfum.

Doeltreffendheid van het product

Al bijna 30 jaar is Anthelios pionier in innoverende doorbraken: UVA-filters, breedspectrumbescherming, texturen & technologieën. Klinisch bewezen efficiëntie op gevoelige en intolerante huid.

De efficiëntie van Anthelios is aangetoond door 31 in vivo klinische studies uitgevoerd door internationaal erkende dermatologische experts in fotodermatologie.

Textuur en applicatie

Smeltende textuur. Geen witte schijn. Met Thermaal bronwater van La Roche-Posay

Breng net voor de blootstelling aan de zon aan. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en grondig uitspoelen. Regelmatig en rijkelijk aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zwemmen, zweten of afdrogen. 

Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk.  Niet te lang in de zon blijven. Een zonnebeschermingsproduct biedt geen 100% bescherming. Baby's en jonge kinderen uit direct zonlicht houden. Als er geen product meer uit het pompje komt, eerst schudden en dan op de tube knijpen terwijl je op het pompje drukt.
Anthelios KA+ SPF50+ packshot van Anthelios, door La Roche-Posay

La Roche-Posay beveelt aan

Jouw Anthelios routine

De juiste aanvulling voor jouw huid

Ingrediënten

ImgIngredient_CELLULAR-DEFENCE
CELLULAR-DEFENCE

Een unieke en gepatenteerde technologie bestaande uit een combinatie van breedspectrum UV-Filters(SPF50+/UVA-PF36) en anti-oxidanten. Voorkomt schade veroorzaakt door UV-straling: fotoveroudering en andere huidaandoeningen veroorzaakt.

ImgIngredient_NIACINAMIDE
NIACINAMIDE

Ook bekend als vitamine B3. Niacinamide is een multi-actieve werkstof die voldoet aan de 3 belangrijkste behoeften van patiënten met AK-NMSC: het stimuleert de natuurlijke DNA-reparatie-enzymen van de huid, verbetert de barrièrefunctie van de huid door irritatie te verminderen en de celdifferentiatie en genezing te versnellen.

ImgIngredient_PANTHENOL
PANTHENOL

Ook bekend als Provitamine B5, dit actieve ingrediënt is zeer effectief in het herstellen van de huidbarrière. Het kalmeert huidirritaties, brandwonden en jeuk door de celproliferatie te stimuleren en verbetert de elasticiteit van de huid door deze te hydrateren en te kalmeren.

Ons engagement tegenover veiligheid

Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.