v_header-range_default.jpg

Anthelios
Anti-imperfecties 
Gel-crème SPF50+

Zeer hoge zonnebescherming voor huid met neiging tot acne, die het risico loopt op littekens en op reacties na het zonnen (terugkeer effect).

  • ImgPicto_GezichtGezicht
  • ImgPicto_Getest op allergieënGetest op allergieën
  • ImgPicto_Zeer hoge zonnebeschermingZeer hoge zonnebescherming
  • ImgPicto_Huid met neiging tot acneHuid met neiging tot acne

ANTHELIOS ANTI-IMPERFECTIONS CORRECTIVE GEL-CREAM SPF50+ is een dermocosmetisch zonnebeschermingsproduct met salicylzuur en niacinamide. De formule biedt een zeer hoge breedspectrumbescherming (UVA/UVB) en helpt beschermen tegen bepaalde schade door infrarood-A straling en vervuiling voor huid met neiging tot acne die het risico loopt op littekens en reacties na het zonnen. Geeft een langdurig mat effect. Zeer waterbestendig.

Pomptube 50 ml

eigenschappen

Voor vette huid, ook geschikt voor huid met neiging tot acne die risico loopt op door UV-geïnduceerde littekens en reacties na het zonnen (terugkeer effect)
Voor zeer hoge zonintensiteit. Fotostabiel. Niet-comedogeen.


XL-PROTECT™ biedt zeer hoge, fotostabiele, breedspectrumbescherming tegen UVA/UVB-stralen. Optimale verhoogde SPF 50+-bescherming tegen UVA-stralen (hoger dan de Europese aanbeveling voor zonnebeschermingsproducten) dankzij XL-ProtectTM, een filtertechnologie tegen zonnestralen gecombineerd met het verzachtende thermaal water van La Roche-Posay.


AIRLICIUM™ technologie met matterende micropartikels die talg onmiddellijk absorberen en zweet afstoten voor een langdurig droog gevoel en anti-glimeffect indien regelmatig opnieuw aangebracht.


De formule, verrijkt met SALICYLZUUR & NIACINAMIDE, helpt bestaande imperfecties te verminderen en helpt om UV-geïnduceerde littekens te voorkomen.

Doeltreffendheid van het product

Al meer dan 30 jaar is Anthelios pionier in innoverende doorbraken: UVA-filters, breedspectrumbescherming, texturen & technologieën.

Klinisch bewezen efficiëntie op zongevoelige en intolerante huid.  De efficiëntie van het Anthelios gamma is aangetoond door 31 in vivo klinische studies uitgevoerd door internationaal vermaarde dermatologische experts in fotodermatologie.

Textuur en toepassing

Niet-vet.
Niet-plakkerig.
Geen witte strepen.

Regelmatig en rijkelijk aanbrengen om de bescherming te behouden.
Het zonnebeschermingsproduct net voor de blootstelling aanbrengen. Regelmatig en rijkelijk aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na het zweten of afdrogen. Uitwendig gebruik.
Anthelios  Anti-imperfecties  Gel-crème SPF50+ packshot van Anthelios, door La Roche-Posay

La Roche-Posay beveelt aan

Jouw Anthelios routine

De juiste aanvulling voor jouw huid

Ingrediënten

ImgIngredient_SALICYLZUUR & NIACINAMIDE
SALICYLZUUR & NIACINAMIDE

Helpt bestaande imperfecties te verminderen en helpt om door UV-geïnduceerde littekens te voorkomen.

ImgIngredient_AIRLICIUM™ Technologie
AIRLICIUM™ Technologie

Met matterende micropartikels die talg onmiddellijk absorberen en zweet afstoten voor een droog gevoel en anti-glimeffect.

ImgIngredient_XL-PROTECT™
XL-PROTECT™

BREEDSPECTRUMBESCHERMINGSFILTER
Een krachtige mix van UV-filters en antioxidanten die verder dan de breedspectrumbescherming tegen UVA en UVB gaat om te helpen beschermen tegen schade door andere huidagressoren zoals infrarood en vervuiling.

Ons engagement tegenover veiligheid

Veiligheidsstandaarden die verder gaan dan internationale cosmetische regelgeving.