Ouder wordende én gevoelige huid | La Roche-Posay

Img_Ouder wordende én gevoelige huid | La Roche-Posay

Welke gezichtsverzorging ondersteunt uw ouder wordende huid?

Vanaf het 30e levensjaar kan de huid de eerste tekenen van veroudering vertonen. Deze oudere huid verliest langzaamaan zijn elasticiteit en regenererend vermogen. Rimpels en pigmentvlekken kunnen langzaam ontstaan, maar ook een dunnere gezichtshuid en kwetsbaarheid zijn kenmerken die op latere leeftijd gaan inzetten. Daarom is het cruciaal om goed voor de huid te blijven zorgen. Dit kan door aangepaste producten speciaal voor de ouder wordende huid te gebruiken, zoals een geschikte anti-rimpel crème, in combinatie met een aantal goede dagelijkse gewoonten.

Vitamine C crème: natuurlijke bescherming

Vitamine C is inmiddels een vertrouwd ingrediënt in de serie producten van La Roche-Posay voor de oudere huid. Vitamine C bevordert de aanmaak van collageen, beschermt tegen schade van buitenaf en ontgift de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Bovendien kan het zeer goed getolereerd worden door de gevoelige huid, waardoor onze producten een veilige keuze zijn. Natuurlijk kunt u dit proces van huidondersteuning zelf verder helpen door het eten van verse groenten en fruit, een grote bron van natuurlijk vitamine C.

Retinol

Retinol is onderdeel van de vitamine familie: het is een krachtige hulpstof die veroudering van de huid kan tegengaan. Bovendien kan het de huid beschermen tegen schade van buitenaf. Mensen die gevoelig reageren op veel huidproducten kunnen goed gebaat zijn bij een anti-rimpel crème met retinol: dankzij de innovaties in onze laboratoria heeft La Roche-Posay een nieuwe generatie producten met retinol ontwikkeld die de tolerantiedrempel van de gevoelige huid nooit overschrijden.

Aanbevolen voor u

See all articles