Achtergrondinformatie

Anti-aging verzorging voor de gevoelige huid: gebruiksaanwijzing

Img_Anti-aging verzorging voor de gevoelige huid: gebruiksaanwijzing

Een windstoot, wat zon, een pikant gerecht of een emotioneel moment… terwijl een andere huid hierbij geen kik geeft, loopt een gevoelige huid bij het minste rood aan. Deze broze huid wordt door al die dagelijkse agressies nog verder verzwakt. Omdat ze vaak ook de klassieke anti-aging crèmes niet verdraagt, is ze minder gewapend tegen veroudering. Bij het verouderen heeft ze behalve van rimpels en een verminderde stevigheid ook last van aanhoudende roodheid die haar minder egaal maakt. Maar moeten vrouwen met een gevoelige huid de tand des tijds dan zomaar ondergaan zonder er iets aan te doen? Neen, want vandaag de dag bestaan er specifieke verzorgingsproducten die heel doelgericht inspelen op de behoeften van een verouderende gevoelige huid. En in tegenstelling tot wat soms wordt beweerd, zijn die niet minder doeltreffend omdat ze voor een gevoelige huid bestemd zijn.

Zachte formules

Je huid oplichten zonder ze te doen gloeien

Je wilt je gevoelige huid beschermen en regenereren. Mijd daarbij agressieve producten, maar kies voor verzorging die haar respecteert. Jouw vrienden zijn:

  • Redermic [R]zuivere Retinol, gecombineerd met Retinol met Progressieve Afgifte, wordt eindelijk ook beschikbaar voor een gevoelige huid.
  • Redermic [C] : met vitamine C in een concentratie van 5%, gecombineerd met Mannose en Hyaluronzuur, voor zachtheid en optimale tolerantie.

Efficiënte ingrediënten

Je huid is veeleisend, wees dat zelf ook

Een gevoelige huid is geen tweederangshuid. Neem dus geen genoegen met minder, integendeel, eis het allerbeste. Ga dus voor de referentiebestanddelen tegen veroudering:

Retinol
- Waarom? Deze precursor van zuivere vitamine A werkt zowel in op het huidoppervlak als op de diepere lagen, om de teint glad en gelijkmatig en rimpels zichtbaar minder diep te maken.
- Extra troef? Door zijn sterk herstellend vermogen op klinische sporen van veroudering is dit een geducht wapen tegen veroudering.

Vitamine C
- Waarom? Dit is een echte alleskunner: ze werkt antioxiderend, bevordert de aanmaak van collageen en versterkt de vaatwanden. Ze heeft een effect op de microcirculatie, op het collageen en op rimpels.
- Extra troef? Deze vitamine regenereert zichzelf continu bij contact met de enzymen uit de huid, zodat ze haar antiverouderingswerking de hele dag blijft uitoefenen.

Een globale werking

De tijd wacht niet, je huid ook niet

Veroudering moet je op alle fronten aanpakken! Jouw anti-aging verzorging moet dus optreden tegen rimpels en verminderde stevigheid, maar ook tegen een minder gelijkmatige teint.

De winnende combinatie: Redermic [R] 1 maal per dag + Redermic [C] als dagelijkse aanvulling
Resultaat: minder pigmentvlekken en roodheid, een egalere teint, opvulling van huidlijntjes, correctie van diepere rimpels, versteviging van de huid en verbetering van de huidtextuur (poriën gesloten, huidkorrel verfijnd).

Aanbevolen voor u

See all articles

La Roche-Posay beveelt aan

Bekijk alle producten