Achtergrondinformatie

Hyalu B5 ampullen: de volume boost voor een stralende huid

Img_Hyalu B5 ampullen: de volume boost voor een stralende huid

Niemand ontkomt eraan. Fijne lijntjes en rimpeltjes in het gezicht en de hals horen nu eenmaal bij het ouder worden. We kunnen de tijd niet stoppen, maar we kunnen wel een handje helpen om de tekenen van huidveroudering tegen te helpen gaan. La Roche-Posay ontwikkelde Hyalu B5 ampullen, verrijkt met hooggeconcentreerd hyaluronzuur voor een zichtbaar jongere uitstraling.

Wat zijn Hyalu B5 ampullen en wat zijn de voordelen? Hoe kan u deze intense 7-daagse kuur integreren in uw huidverzorgingsroutine? Al uw vragen over onze revolutionaire ampullen worden hier beantwoord.

Hyalu B5 Ampullen, waarom ze gebruiken | Jessie de Mey, La Roche-Posay Dermo-expert

PARA_DISPLAYTYPE_TEXT_GALLERY

Hoge concentratie werkzame stoffen

Een Hyalu B5 ampul is een echte boost voor uw huid. Dit kleine glazen flesje bevat een hoge concentratie aan actieve bestanddelen die goed zijn voor uw huid. De werkstoffen zijn per ampul exact gedoseerd voor dagelijks gebruik. De Hyalu B5 ampullen bieden soelaas wanneer u uw huid een extra boost wil geven tijdens een stressvolle periode en/of huidcrisis en uw huid er dof en vermoeid uitziet.

De samengestelde formule bevat geen parfum of alcohol, maar enkel de essentiële ingrediënten, waaronder:

  • 1,5% hyaluronzuur in 3 verschillende gewichten, maakt tegelijk de huid voller, vult rimpeltjes op en hydrateert;
  • 5% panthenol, beter bekend als vitamine B5, helpt de huid herstellen en verzachten;
  • 0,2% koper een innovatief anti-aging ingrediënt, heeft beschermende en anti-oxidante eigenschappen en bevordert de natuurlijke huidvernieuwing.

De milde, maar geconcentreerde formule herstelt de huidbarrière na één uur, hydrateert de huid in 30 minuten en geeft de huid volume in slechts 4 uur tijd. Na een week is er zichtbaar resultaat. De huid heeft een natuurlijke glow en egalere teint, en rimpeltjes zijn zichtbaar verminderd.


In acht stappen de ampullen aanbrengen

Het is aangeraden om de ampullen te gebruiken als een 7-daagse intensieve kuur wanneer uw huid een boost nodig heeft. De vloeistof is eenvoudig aan te brengen op uw gezicht. Volg deze acht stappen voor een optimaal resultaat:

1. Hou de ampul recht en tik zachtjes tegen het bovenste gedeelte zodat de vloeistof naar beneden zakt.
2. Gebruik een zakdoek om de ampul met beide handen te breken.
3. Plaats de plastic applicator op de geopende ampul en verwijder de kop om deze later als dop te gebruiken.
4. Schud de ampul voorzichtig naar beneden. Druk op de zijkanten van de applicator om het product in de handpalm te brengen. Gebruik 1/2 ampul ’s ochtends en 1/2 ampul ‘s avonds.
5. Masseer de vloeistof zachtjes in op gezicht en nek gedurende 15 seconden.
6. Laat de vloeistof voor 30 seconden intrekken en sluit vervolgens de ampul zodat u de andere helft ’s avonds kan gebruiken.
7. Daarna kan u verdergaan met uw vertrouwde huidverzorgingsroutine: versterkende hydraterende crème, serums of boosters.
8. Gebruik na de 7-daagse kuur, dagelijks het Hyalu B5 serum voor een optimaal resultaat.

PARA_DISPLAYTYPE_TEXT_GALLERY

Bovendien zijn de Hyalu B5 ampullen duurzamer: 100% recycleerbaar glas en verpakking en herbruikbare applictor.

Vind uw dichtstbijzijnde apotheek om deze innovatieve kuur uit te testen.

Aanbevolen voor u

See all articles