Gouden regels

5 tips voor een geslaagde esthetische behandeling

Img_5 tips voor een geslaagde esthetische behandeling

Ook al zijn esthetische behandelingen tegenwoordig heel courant geworden, toch neemt u het beste enkele aanbevelingen in acht.

Rule 1

Zoek een goede arts

Als u niet zeker weet of de arts de vereiste kwalificatie bezit, kan dit desastreuze gevolgen hebben, vooral bij esthetische chirurgie. Een kwalificatie is verplicht. Informeer naar de competentie van de arts bij de Orde van Geneesheren.

Rule 2

Bereid de eerste raadpleging voor

Verzamel zo veel mogelijk informatie, stel vragen, bekijk foto's van uitgevoerde behandelingen… Bij de eerste raadpleging spreekt u af wat de verdere stappen zijn. Voor de behandeling zelf moet u een tweede afspraak maken!

Rule 3

Bereid uw huid voor

Veertien dagen vóór elke behandeling moet u uw huid beginnen voor te bereiden. Dit bevordert het effect van de behandeling en een optimaal en langdurig resultaat. Hiervoor worden drie specifieke verzorgingsproducten aanbevolen: een reinigingsgel, een lotion en een serum.

Rule 4

Bescherm uw huid ook na de behandeling

Na de behandeling is uw "nieuwe" huid kwetsbaarder. Een rehydraterende en radicalenbestrijdende crème vermindert de gevoeligheid, compenseert de barrièrefunctie en bevordert het herstel van de huid. Vermijd te vette producten, want die kunnen afbreuk doen aan het resultaat van de behandeling.

Rule 5

Denk op lange termijn

Door aanvullende producten te gebruiken, verbetert en verlengt u het resultaat van de esthetische correctie. Doel? De aanmaak van collageen stimuleren en de nieuwe vezels die zich aan het vormen zijn beschermen.

Aanbevolen voor u

See all articles