SOS ACNE

Ontdek alles wat je moet weten om acne te bestrijden en voel je beter in je vel

Instant resultaten voor acne in het digitale tijdperk

Acne en pukkeltjes kunnen je selfie flink verpesten. Gelukkig zijn er instant oplossingen! La Roche-Posay, een beter leven voor een gevoelige huid.

FFS Mag article 30756 : Main article image (GettyImages)

“Ik wil van mijn acne af. NU!”

Films, muziek en games streamen live naar digitale apparaten. En ze zijn meteen beschikbaar, met een simpele muisklik. In het sociale leven zijn we hyper-verbonden. Meteen is de nieuwe norm en het is dan ook normaal dat dit slecht nieuws voor je is: de meeste acnebehandelingen geven pas resultaat na wel zes weken.

Ook de selfiecultuur speelt een belangrijke rol. Maar selfies verliezen hun spontaniteit voor de zowat 90% jongeren die geplaagd worden door acne. Tieners met acne willen zich zo graag spiegelen aan de gepolijste perfectie van de selfies die realitysterren voortdurend posten dat ze geneigd zijn om hun toevlucht te zoeken tot make-up en photoshop. Maar producten van bedenkelijke kwaliteit die in dikke lagen worden aangebracht en make-up die 's avonds slecht wordt verwijderd, kunnen bij acnegevoelige huid mee een vicieuze cirkel doen ontstaan.

Traditionele acnebehandelingen: te traag voor het digitale tijdperk

Om definitief van acne af te raken, moeten de dieperliggende oorzaken worden aangepakt. Daar moet je dan wel voor naar een dermatoloog. Maar in een wereld van instant resultaten lijken zelfs de beste behandelingen een eeuwigheid te duren. "Helaas heeft de gemiddelde tiener niet het geduld om een behandeling vol te houden - zowat de helft stopt er zelfs mee!" Dr. Philippe Beaulieu

Gekleurde formules: jouw nieuwe helden in de strijd tegen acne

Met deze moderne producten hoef je geen weken meer te wachten op resultaat. In enkele seconden zorgen natuurlijk ogende pigmenten voor een gelijkmatige teint. Eindelijk is acnehuid klaar voor selfies. En wel meteen.

And the good news continues…

Thanks to this instant gratification effect, you’ll be far more likely to stick to your treatment, which means the active ingredients can treat imperfections and marks in-depth. Win win!

JOUW HELD: GEKLEURDE ACNEVERZORGING

1 Haute Autorité de Santé (French healthcare authority) October 2015 press release

This article is intended as general information only. You should seek advice from a professional before starting any new regime or course of conduct.

31784
|56965||

Jouw aangepaste huidverzorgingsroutine

REINIGEN
Img_REINIGEN

Ontdek meer

VERZORGEN
Img_VERZORGEN

Ontdek meer

Ontdek meer