0

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws en aanbiedingen

Media Widget 01Media Widget 02Media Widget 03

No More display

Back to laroche-posay.com

Lipikar Families

Ontdek hoe Lipikar het leven kan veranderen.

La Roche-Posay engageert zich

Tegenover de dermatologen
Al ruim 30 jaar werkt La Roche-Posay samen met dermatologen overal ter wereld, om verzorgings- en make-upproducten te ontwikkelen die inspelen op hun behoeften en eisen, en om hen te helpen bij de voorlichting en de dagelijkse begeleiding van patiënten via allerlei acties: educatieve workshops voor patiënten, huidkanker-screeningdagen, enz.

Vandaag wordt La Roche-Posay aanbevolen door meer dan 90.000 dermatologen.

Tegenover de families

  • Door steun te verlenen aan pedagogische structuren zoals atopieschooltjes en “smeerschooltjes” voor zowel volwassenen als kinderen, willen wij bijdragen tot een betere kennis rond de ziekte en de behandelingen. Vandaag zijn er al 80 atopiescholen in 23 landen. Hier wordt aan therapeutische voorlichting gedaan en kunnen ervaringen en adviezen worden uitgewisseld met andere patiënten, met de bedoeling beter met zijn aandoening te leren leven.
  • Sinds 1905 hebben al meer dan 415.000 patiënten een kuur gevolgd in het Thermaal kuuroord van La Roche-Posay (8.000 kuurgangers per jaar).
  • Vanaf 2011 werden in elk land partnerships aangegaan met verenigingen van patiënten met huidaandoeningen.

In Canada bijvoorbeeld, waar meer dan 25% van de kinderen aan eczeem lijden, biedt het programma "100 families" een platform voor de uitwisseling van ervaringen via sociale netwerken. De ouders krijgen gedurende een jaar producten van La Roche-Posay die aangepast zijn aan de atopie van hun kind, om te evalueren hoe de levenskwaliteit van het patiëntje verbetert.

Voor onderzoek

  • Eind 2010 had het merk meer dan 600 observationele en epidemiologische klinische studies opgezet.
  • Een team van artsen staat in voor de real-time analyse van consumentenfeedback in 26 landen.
  • Het fonds van La Roche-Posay heeft sinds haar oprichting in 1995 al 93 beurzen voor dermatologisch onderzoek toegekend.