• Home>
  • Gezicht >
  • Verouderings- verschijnselen, rimpels, verminderde stevigheid

Verouderings-
verschijnselen, rimpels, verminderde stevigheid

Rimpels, een minder stevige gezichtshuid, een gebrek aan elasticiteit... Dat zijn allemaal symptomen die inherent zijn aan huidveroudering. Stoort u zich hier zowat dagelijks aan? Enkele goede gewoonten en aangepaste producten (antirimpel- en anti-verouderingsproducten) kunnen u helpen om uw huid langer jong te houden.

Anti-aging verzorging voor de gevoelige huid: gebruiksaanwijzing

Een windstoot, wat zon, een pikant gerecht of een emotioneel moment… terwijl een andere huid hierbij geen kik geeft, loopt een gevoelige huid bij het minste rood aan. Deze broze huid wordt door al die dagelijkse agressies nog verder verzwakt. Omdat ze vaak ook de klassieke anti-aging crèmes niet verdraagt, is ze minder gewapend tegen veroudering. Bij het verouderen heeft ze behalve van rimpels en een verminderde stevigheid ook last van aanhoudende roodheid die haar minder egaal maakt. Maar moeten vrouwen met een gevoelige huid de tand des tijds dan zomaar ondergaan zonder er iets aan te doen? Neen, want vandaag de dag bestaan er specifieke verzorgingsproducten die heel doelgericht inspelen op de behoeften van een verouderende gevoelige huid. En in tegenstelling tot wat soms wordt beweerd, zijn die niet minder doeltreffend omdat ze voor een gevoelige huid bestemd zijn.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\v_topic-your_skin_in_sun-texture.jpg
Visuels/Headers/int/v_header_prob_1-6.jpg

Dit vindt u mogelijk ook interessant

v_topic-your_skin_in_sun-expert (LP54466).jpg

3 vragen aan een expert


« Anti-aging, specifiek aangepast aan de behoeften van de gevoelige huid »

La Roche-Posay beveelt aan

Bekijk alle producten