Intolerante
huid

Roodheid, een prikkelend, trekkend gevoel: uw huid "verdraagt niets meer". Een intolerante huid reageert op allerlei externe stimuli die normaal gezien wel worden verdragen. Om een dergelijke overgevoelige huid tot rust te brengen en dagelijks te beschermen, moeten een aantal essentiële regels in acht worden genomen.

Neurosensine kalmeert de gevoelige huid

Onze huid wordt iedere dag blootgesteld aan externe agressies: luchtvervuiling, uv-stralen, stress, temperatuurschommelingen, pollen... Onze huid verdedigt ons hier tegen en herstelt elke nacht de huidbarrière om steeds weer de elementen te kunnen weerstaan. Bij een zeer gevoelige huid of een huid met neiging tot allergie verloopt dit herstelproces moeilijker omdat reacties heviger kunnen zijn en meer ongemak veroorzaken zoals roodheid, irritatie of jeuk.

Het dermatologisch laboratorium van La Roche-Posay ontwikkeld producten met verzachtende en herstellende bestanddelen, zoals het innovatieve Neurosensine, die het comfort van personen met een gevoelige huid verbeteren. Neurosensine is een actief en kalmerend bestanddeel dat gericht inwerkt op de ongemakken van een gevoelige huid en deze actief verzacht. In dit artikel ontdekt u alle voordelen van neurosensine en vind je de oplossing om snel een einde te maken aan de ongemakken van een gevoelige huid.

v_topic-your_skin_in_sun-texture
Img_Intolerante  huid

Dit vindt u mogelijk ook interessant

ImgPush3Questions_Een reactieve huid heeft baat bij reinigingslotions die niet moeten worden afgespoeld en verstuivers met thermaal bronwater

3 vragen aan een expert


« Een reactieve huid heeft baat bij reinigingslotions die niet moeten worden afgespoeld en verstuivers met thermaal bronwater »

La Roche-Posay beveelt aan

Bekijk alle producten