Gevoelige, gedehydrateerde huid

In de geïndustrialiseerde landen verklaren meer dan de helft van de vrouwen dat ze een gevoelige huid hebben. Een onbehaaglijk gevoel, roodheid, een trekkend of zelfs prikkend gevoel... Om een broze epidermis tot rust te brengen, moet ze in de eerste plaats worden gehydrateerd en moeten producten voor de gevoelige huid worden gebruikt.

3 Stappen om de beste huidverzorgingsproducten voor een gevoelige huid te kiezen

Met het huidige aanbod aan texturen, geuren en effecten, kan huidverzorging echt een verwenmoment worden. Maar voor vrouwen met een overgevoelige huid met een kwetsbare barrière en reactieve zenuwuiteinden, kan het cosmetica schap meer lijken op een mijnenveld.
Talloze merken beweren dat hun formules geen "boosdoeners" bevatten, maar deze producten kunnen je toch in de steek laten. Je gevoelige huid reageert erop door te prikken, te jeuken en rood te worden.
Een gevoelige huid is heel kwetsbaar voor externe agressoren, vandaar de mantra “less is more” en de nood aan uiterst deskundige verzorging. Lees verder voor een praktische leidraad om door de vele keuzemogelijkheden te navigeren en de juiste producten voor jouw gevoelige huid in te vinden. Zo houd je jouw huid haar veiligheidszone.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\v_topic-your_skin_in_sun-texture.jpg
Visuels/Headers/int/v_header_prob_1-1.jpg

Dit vindt u mogelijk ook interessant

v_topic-your_skin_in_sun-expert (LP54466).jpg

3 vragen aan een expert


« Verzorgings- en reinigingsproducten voor een gedehydrateerde huid moeten een combinatie van drie typen ingrediënten bevatten. »

La Roche-Posay beveelt aan

Bekijk alle producten