Gevoelige, gedehydrateerde huid

In de geïndustrialiseerde landen verklaren meer dan de helft van de vrouwen dat ze een gevoelige huid hebben. Een onbehaaglijk gevoel, roodheid, een trekkend of zelfs prikkend gevoel... Om een broze epidermis tot rust te brengen, moet ze in de eerste plaats worden gehydrateerd en moeten producten voor de gevoelige huid worden gebruikt.

Verzorgingsproducten voor de gevoelige huid, mythe of realiteit?

Een gevoelige huid en make-up gaan niet altijd zo goed samen. Eén onoplettendheid bij het kiezen van een product en je moet het meteen bekopen met roodheid, irritatie, allergische reacties,… Om problemen met een geïrriteerde huid te vermijden, gebruiken sommige vrouwen helemaal geen make-up meer en leggen ze zich erbij neer om er het hele jaar door wat flets bij te lopen. En toch hoeft dat niet. Er bestaan perfecte oplossingen om ook een gevoelige huid te verzorgen en mooi te maken.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\v_topic-your_skin_in_sun-texture.jpg
Visuels/Headers/int/v_header_prob_1-1.jpg

Dit vindt u mogelijk ook interessant

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\v_topic-your_skin_in_sun-expert.jpg

3 vragen aan een expert


« Verzorgings- en reinigingsproducten voor een gedehydrateerde huid moeten een combinatie van drie typen ingrediënten bevatten. »

La Roche-Posay beveelt aan

Bekijk alle producten
Thermaal bronwater voor gezicht en lichaam - La Roche-Posay