Gevoelige, gedehydrateerde huid

In de geïndustrialiseerde landen verklaren meer dan de helft van de vrouwen dat ze een gevoelige huid hebben. Een onbehaaglijk gevoel, roodheid, een trekkend of zelfs prikkend gevoel... Om een broze epidermis tot rust te brengen, moet ze in de eerste plaats worden gehydrateerd en moeten producten voor de gevoelige huid worden gebruikt.

Een gevoelige huid en dagelijkse gezichtsverzorging: 6 handige tips

Voor steeds meer vrouwen van alle leeftijden, huidtypes en continenten is gezichtsverzorging synoniem geworden met stress. Een overgevoelige huid die niets meer verdraagt, kan zelfs op het meest onschuldige product reageren met roodheid, prikkeling en zelfs pijn. Vandaar dat ze geneigd zijn om maar helemaal te stoppen met gezichtsverzorgingsproducten en make-up!

Maar in werkelijkheid heeft een (over)gevoelige of allergische huid misschien wel meer dan een andere huid behoefte aan specifieke dagelijkse gezichtsverzorging om haar beschermende barrière te herstellen en de huid te verdedigen tegen externe invloeden. Lees verder en leer stap voor stap hoe je je gevoelige gezichtshuid het beste kunt verzorgen, vol vertrouwen, de hele dag lang.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\v_topic-your_skin_in_sun-texture.jpg
Visuels/Headers/int/v_header_prob_1-1.jpg

Dit vindt u mogelijk ook interessant

La Roche-Posay beveelt aan

Bekijk alle producten