Achtergrondinformatie

De toekomst van make-up is verzorging

Img_De toekomst van make-up is verzorging

Is het kiezen van verzorgingsproducten altijd weer een heel dilemma voor jou? Hieronder vind je enkele keuzecriteria die je zullen helpen om producten te vinden die in de eerste plaats mikken op verzorging en op die manier borg staan voor zorgeloos make-upplezier.

Producten met hoge tolerantie

Make-up, maatwerk voor je huid

Je verzorgingsproduct is als kleding die je huid de hele dag moet “dragen”, dus is het van belang dat ze zich er goed in voelt. Besteed vooral aandacht aan termen als “getest onder dermatologisch toezicht”, “hypoallergeen” en “niet comedogeen”. Bedoeling is immers om huidreacties zo veel mogelijk te vermijden. Ook nikkel is een krachtig allergeen dat je absoluut moet mijden. Vandaar dat je het beste kunt kiezen voor producten met de vermelding “Nickel Controlled”, die zijn samengesteld om het nikkelgehalte - en dus het gevaar voor allergische reacties - tot het strikte minimum te beperken.

Make-up die verzorgt

Een nieuwe kijk op make-up voor de gevoelige huid

Wil je echt weer kunnen genieten van make-up, kies dan producten met hydraterende en kalmerende bestanddelen, die de hele dag zorg dragen voor je huid. Of je nu een vloeibare, of in tegendeel een sterk dekkende textuur wilt, bij La Roche-Posay vind je een passende oplossing voor elke gevoelige huid met Hydreane BB en het assortiment van  Toleriane Teint.

Persoonlijke bodyguard

Hou rekening met de behoeften van je huid

Verzorgen is belangrijk. Maar ook beschermen is een must. Omdat de huid de hele dag lang aan alle kanten wordt belaagd, moet een verzorgingsproduct fungeren als een beschermende cocon. Een UV-filter met minstens een middelhoge beschermingsfactor en een antioxiderende werking zijn twee absolute vereisten. Doel: de huid beschermen tegen externe agressies en vroegtijdige veroudering.

Sublieme schoonheid

Mooi in alle transparantie

Om je huid mooier te maken heb je geen tonnen make-up nodig! Gebruik liever hele fijne texturen, formules met kwaliteitspigmenten, die ook door een zeer gevoelige huid worden verdragen, die versmelten met de huid en die zich perfect aanpassen aan de huidtint. Een huid die op een natuurlijke manier egaal oogt, zonder kleurovergangen en zonder maskereffect, is op een sublieme manier op haar mooist.

Laat je teint oplichten

Een stralende teint, perfect gedoseerde glans

Sommige mensen verwarren een “glowy effect” met een “glimmende huid”. Maar terwijl een stralende teint duidt op een gezonde huid, doet een glimmend effect dat helemaal niet. De texturen die je gebruikt mogen niet vet en niet kleverig zijn, ze moeten een fluwelige finish geven die op een natuurlijke manier het licht weerkaatst, voor een perfect gedoseerde glans zonder dat de huid “vettig” oogt.

Aanbevolen voor u

See all articles

La Roche-Posay beveelt aan

Bekijk alle producten