0

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws en aanbiedingen

Media Widget 01Media Widget 02Media Widget 03

No More display

Terug naar www.laroche-posay.be/nl
Save your skin

Volwassenen versus kinderen: is de zon voor iedereen even gevaarlijk?

Omdat hun huid fijner is dan de onze, zijn kinderen extra gevoelig voor UV-stralen. Wat is de beste manier om hen te beschermen?

Img_Volwassenen versus kinderen: is de zon voor iedereen even gevaarlijk?

Omdat hun huid fijner is dan de onze, zijn kinderen extra gevoelig voor UV-stralen. Wat is de beste manier om hen te beschermen?

Anthelios Dermo-Pediatrics: speciaal voor kinderen

Anthelios Dermo-Pediatrics is een zonnegamma voor de gevoelige kinderhuid, met vijf verschillende formaten, waaronder een nieuw zakformaat van 40 ml dat handig is om mee te nemen bij buitenactiviteiten. De formule is uiterst waterbestendig, parfumvrij, parabeenvrij en getest onder dermatologisch toezicht voor gebruik door kinderen. De soepele textuur is makkelijk aan te brengen en biedt een hoge bescherming zonder afbreuk te doen aan de tolerantie.

Preventie begint al op jonge leeftijd

Leer je kinderen over de zon en hoe ze zich kunnen beschermen. Gebruik "De avonturen van Helios & Helia op het strand!" om je kinderen al op prille leeftijd vertrouwd te maken met de vier gouden regels van zonnebescherming.

Voorlichting in zonnebescherming: de geheimen van een goed beschermde huid.

Het is van vitaal belang je kinderen te leren over de gevaren van de zon. Zo kan je hen bijvoorbeeld vertellen:

  • blijf over de middag uit de zon
    Tussen 12 uur en 16 uur zijn de UV-stralen het gevaarlijkst. Leer kinderen om naar hun schaduw te kijken: als die kleiner is dan zijzelf, blijven ze beter uit de zon.
  • bescherm jezelf in alle situaties
    Kinderen staan niet alleen op het strand bloot aan intense zon, maar ook in parken en bij buitenactiviteiten: ze moeten dan ook altijd maximale bescherming gebruiken.
  • breng zonnecrème regelmatig opnieuw aan
    Een hoge beschermingsfactor biedt geen onbeperkte bescherming. Om doeltreffend beschermd te blijven, moet je een zonnecrème om de twee uur en telkens na het zwemmen opnieuw royaal aanbrengen.

Kledij: de beste bescherming

Op vakantie brengt een derde van de kinderen gemiddeld 15 uur per week door in zwemkledij: dat is te veel! Een hoofddeksel, een zonnebril en kledij in donkere kleuren vormen de beste bescherming tegen UV-straling.

DE BESTE BESCHERMING TEGEN DE ZON VOOR MIJ

Ons 3-stappenplan om jezelf te beschermen tegen kanker