0

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws en aanbiedingen

Media Widget 01Media Widget 02Media Widget 03

No More display

Terug naar www.laroche-posay.be/nl
Save your skin

Compromisloze zonnebescherming, speciaal geformuleerd voor baby's

De huid van baby's is veel gevoeliger voor de zon dan die van volwassenen. Voor baby's is een zeer hoge bescherming vereist, die mild is voor hun tere huid.

Img_Compromisloze zonnebescherming, speciaal geformuleerd voor baby's

Dermatologen en kinderartsen zijn formeel: kinderen jonger dan 3 jaar mogen nooit rechtstreeks worden blootgesteld aan de zon. De huid van baby's is veel gevoeliger voor de zon en voor UVA- en UVB-stralen dan die van volwassenen.
Voor baby's is dan ook een zeer hoge bescherming vereist, die mild is voor hun tere huid.

Bescherm je kinderen tegen de zon

Rechtstreekse zon wordt door kinderartsen en dermatologen ten zeerste afgeraden; dit gezegd zijnde, is het even belangrijk om je kinderen te beschermen bij onrechtstreekse zonblootstelling.

Cijfer:

i_anthelios_protection_picto.gif

50 tot 80% van de UV-schade doet zich voor tijdens de kinderjaren en de puberteit*.
Daarom is het van essentieel belang om kinderen van jongs af aan goede gewoonten aan te leren om zich te beschermen tegen de zon.

* Robinson JK et al. Summertime sun protection used by adults for their children. J Am Acad Dermatol 2000

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+: zeer hoge bescherming, speciaal ontwikkeld voor baby's bij indirecte zonblootstelling.

Dank zij een uitgekiende formuleringstechniek heeft Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ een uiterst minimalistische samenstelling, om de tere babyhuid te ontzien en tegelijk zeer hoge UVB- en UVA-bescherming te bieden zonder compromissen inzake tolerantie, met precies de juiste hoeveelheid ingrediënten die streng werden geselecteerd op veiligheid.


Met zijn SPF 50+ en zijn zeer hoge UVA-bescherming (tweemaal strenger dan de Europese normen voor zeer hoge zonnebescherming) werd Anthelios Dermo-Pediatrics specifiek geformuleerd om te voldoen aan de behoeften van baby's vanaf 6 maanden, bij indirecte blootstelling aan de zon. De hydraterende "cocoon"-textuur verrijkt met karitéboter van natuurlijke oorsprong verzacht de babyhuid en versterkt zijn huidbarrière. Kan op elk moment van de dag worden aangebracht op "onbedekte" huidzones bij buitenactiviteiten.


Anthelios Dermo-Pediatrics laat een lichte witte film op de babyhuid achter, zodat mama meteen ziet welke zones nog niet beschermd zijn.


Getest onder pediatrisch en dermatologisch toezicht.
Getest op atopische babyhuid.

DE BESTE BESCHERMING TEGEN DE ZON VOOR MIJ

Ons 3-stappenplan om jezelf te beschermen tegen kanker