0

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws en aanbiedingen

Media Widget 01Media Widget 02Media Widget 03

No More display

Terug naar www.laroche-posay.be/nl
Save your skin

Ogen, oren en lippen beschermen tegen zon

Onze huid is op bepaalde plaatsen van nature dunner. De oogcontour, de oren, de lippen... sommige zones zijn zongevoeliger dan andere. Dat is ook het geval voor huidzones waar zich regelmatig eczeem of andere huidreacties, zoals herpes, voordoen.

Onze huid is op bepaalde plaatsen van nature dunner. De oogcontour, de oren, de lippen... sommige zones zijn zongevoeliger dan andere. Dat is ook het geval voor huidzones waar zich regelmatig eczeem of andere huidreacties, zoals herpes, voordoen.

Een stick voor het beschermen van tere zones

De vaak vergeten zones zoals de oogcontour, de neus, littekens of moedervlekken zijn de gevoeligste huidzones van het lichaam. Als die te veel zon krijgen, vertonen ze vaak als eerste schade door UVB- of UVA-stralen. Deze huidzones moeten worden beschermd tegen overmatige blootstelling met een hoge beschermingsfactor. Het dermatologisch laboratorium La Roche-Posay ontwikkelde hiervoor de Anthelios Stick Gevoelige Zones SPF 50+

Zacht op de lippen

De lippen zijn van nature kwetsbaar, hebben geen hoornlaag en geen talgklieren, en moeten extra worden beschermd. Door de dagelijkse blootstelling aan externe stress (UV-stralen, wind, enz.) wordt de huid van de lippen mettertijd dunner en irriteerbaarder. Voor wie last heeft van droge, trekkende lippen creëerde het dermatologisch laboratorium La Roche-Posay Anthelios Stick SPF 50+, een parfum- en parabenenvrije stick die uitdroging voorkomt en de lippen voedt. Met zijn zeer hoge beschermingsfactor beschermt hij de lippen doeltreffend tegen UVB- en UVA-stralen.

Open je ogen

De huid is niet het enige orgaan dat reageert op UV-stralen. De ogen en oogleden zijn extreem tere zones. Om grijze staar (cataract) en netvliesbeschadigingen te voorkomen, is het dragen van een zonnebril met CE-kenteken even onontbeerlijk als het gebruik van een goede zonnecrème. Er zijn vier categorieën glazen: alleen de categorieën 3 en 4 zijn geschikt voor sterk zonlicht zoals op het strand of in de bergen.

Een gevoelige huid heeft extra zorgen nodig

Een huid met neiging tot atopie reageert sterker dan een andere huid op omgevingsfactoren zoals koude, warmte, UV-straling en vervuiling. Dit op zich al bijzonder kwetsbare huidtype is nog vatbaarder voor de korte- en langetermijngevaren van zonblootstelling.

De juiste zonnecrème kan heel wat ongemakken helpen voorkomen.
Als pionier in zonnebescherming creëert het dermatologische laboratorium La Roche-Posay huidverzorgingsproducten verrijkt met antioxiderend en kalmerend Thermaal water, verkrijgbaar in diverse texturen voor elk type blootstelling en elke huid, ook de gevoelige.
ANTHELIOS XL Ultra-lichte Fluide 50+
biedt een zeer hoge bescherming tegen lang UVA in een nieuwe, ultra-lichte textuur en is dus ideaal voor de gevoelige huid. Hij is onmerkbaar op de huid, met een niet-vette finish.

How can you protect your skin from the sun?

DE BESTE BESCHERMING TEGEN DE ZON VOOR MIJ

Ons 3-stappenplan om jezelf te beschermen tegen kanker